Nieuw Vlaams dating programma op komst met Jani Kazaltzis.Zeggen kleren iets over een persoon? Sommigen vinden van wel, zoals Jani Kazaltzis, 41, die binnenkort met een nieuw datingprogramma komt waarbij potentiële partners elkaar moeten selecteren op basis van hun kleerkast.

Het programma zal ‘Date My Closet’ gaan heten. “Natuurlijk geven we hen nog wat extra informatie mee, maar de singles (hetero, holebi) moeten zich in de eerste plaats laten leiden door de kostuums (kleding) die ze mooi vinden. En dan zoeken we uit of het ook klikt met de man of vrouw die dat kostuum draagt”.

Onder andere via sociale media is Jani nu op zoek naar kandidaten voor de show. Wil je mee doen? stuur dan info over jezelf mét foto naar redactie@jani.be

Voor Jani is het al zijn vierde datingprogramma, na ‘All You Need Is Jani’, ‘Matchmakers’ en ‘Celebs gaan daten’. Gek genoeg is hij zélf nog nooit op een blind date geweest. “Ik leerde meestal iemand kennen via het uitgaan, met wie ik daarna dan nog een paar keer afsprak. Maar met iemand die ik niet ken? Nee, dat heb ik nog nooit gedaan".

En dat zal ook niet gebeuren want Jani is ondertussen verloofd met zijn vriend Dorian liveyns. Het huwelijk is door de corona crisis uitgesteld naar een latere nog te bepalen datum.

LEES OOK
JANI EN VRIEND INTERVIEW OVER HUWELIJK EN MEER

Bron: hln.be & holebi info - Augustus 2020.

Dit bericht is gepost op 06 August, 2020 en 4543 keer gelezen.