Elite jongensschool onder vuur om wat men vertelt over holebi's & transgenders.Een elite Australische jongensschool ligt onder vuur omdat ze 4 miljoen dollar aan belastinggeld hebben geaccepteerd terwijl ze lesmateriaal over seksuele voorlichting gebruikten dat suggereert dat God homo's haat.

Het Moreton Bay Boys College in Brisbane leert kinderen uit een controversieel boekje over seksuele voorlichting dat bespreekt hoe holebi's met succes hetero kunnen worden, en omschrijft daarnaast ook nog transgenders als 'mensen met dubbelzinnige geslachtsdelen als freaks'.

Het boek genaamd: 'Teens Sex By the book' van Belinda Elliot, vraagt leerlingen na te denken of 'God homo's haat' en koppelt homoseksualiteit aan 'slecht ouderschap en seksueel misbruik in de kindertijd'. In het 64 pagina's tellende boekje staat ook nog dat mensen die 'worstelen met seksuele zonde' medeleven verdienen, maar dat dit 'geen goedkeuring betekent en zeker geen viering van een goddeloze levensstijl'.

Het lesmateriaal is duidelijk 'homofoob en zet aan tot haat', vertelde een moeder van een leerling van jaar 10 aan Courier Mail. "De school zou acceptatie, aandacht en vriendelijkheid moeten leren, vooral nu het homohuwelijk legaal is", zei ze. "Het is verouderd en erg verdrietig en het moet uit de syllabus worden gehaald."

Het boek word ook veroordeeld door de vooraanstaande Australische seksuele voorlichter Deanne Carson, die de school aanraadde het boek onmiddellijk te verbannen. Ook vele andere ouders vinden het niet kunnen dat hun kinderen zo'n dingen op school leren.

Ondertussen zorgen het boek en school voor veel opschudding in Brisbane, waarbij men zich afvraagt of de school wel een geschikte ontvanger is voor overheidsfinanciering. Het particuliere college, dat 13.670 dollar rekent voor een jaar collegegeld, ontving tussen januari en december 2018 ruim 4.021.571 dollar aan overheidsfinanciering. Op de vraag waarom de school het handboek nog steeds gebruikte, zei het schoolhoofd, Andrew Holmes, dat het boek naar verluidt 'tot nadenken stemmende verklaringen bevat' en dient als springplank voor discussie ”.

LEES OOK
BIJNA ALLE BRITSE RELIGIEUZE SCHOLEN LEREN KINDEREN DAT HOMOSEKSUALITEIT FOUT IS - - 2018

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Augustus 2020.

Dit bericht is gepost op 05 August, 2020 en 2653 keer gelezen.Reageer op dit bericht: