Kate Winslet en Saoirse Ronan spelen lesbisch koppel in waargebeurde film.Actrices Kate Winslet en Saoirse Ronan, spelen een lesbisch koppel in de nieuwe film van 'God's Own Country' regisseur Francis Lee: 'Ammonite, dat het ware verhaal vertelt van de echte Victoriaanse paleontoloog Mary Anning (Winslet) die verliefd wordt op een jongere vrouw genaamd Charlotte (Ronan).

Regisseur Francis Lee vertelde Entertainment Weekly dat de cast en de crew 'geluk' hadden met het filmen net voordat het Verenigd Koninkrijk in een lockdown ging, hoewel de release van de film is vertraagd. Hij zei: "Ik ben er erg enthousiast over. Het is allemaal helemaal af. Ik had veel geluk en heb het allemaal afgemaakt voordat ik werd afgesloten! ' Ik heb ongelooflijk veel geluk gehad om met Kate Winslet en Saoirse Ronan te werken. Ze spelen twee vrouwen die een intense en intieme relatie ontwikkelen," waarna hij ook nog zei:

“Ik voelde me erg aangetrokken tot die periode, waarin de film zich afspeelt, vanwege het prachtige onderzoek naar vrouwelijke relaties van hetzelfde geslacht uit die periode die allemaal erg goed gedocumenteerd zijn met brieven van de twee vrouwen aan elkaar, die prachtige, levenslange, gepassioneerde, intense, emotionele relaties aantonen. En ik was gefascineerd om deze film te maken in een periode die volledig patriarchaal was en waarin vrouwen volledig eigendom waren van hun vaders of hun echtgenoten, en keken hoe ze binnen die wereld leven, en ook in een wereld waar, in die tijd, de medische professie geloofde dat vrouwen geen organen voor seksueel genot hadden. Dus het idee van twee vrouwen die eigenlijk samen een relatie hadden, was gewoon geen gedachte die iemand ooit in de samenleving had." Lee voegde eraan toe dat hij hoopt dat de film het publiek helpt om "de kracht van liefde; de kracht van een diepe, intieme, menselijke relatie, de kracht van aanraking; en hoop".

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 2020.

Dit bericht is gepost op 13 July, 2020 en 4674 keer gelezen.Reageer op dit bericht: