Modern Family acteur en echtgenoot trotse papa's van zoontje.
Acteur Jesse Tyler Ferguson, 44, en zijn echtgenoot Justin Mikita, 34, zijn zopas trotse papa's geworden van een zoontje. De kleine spruit zag op 7 juli het levenslicht en kreeg de naam: Beckett Mercer Ferguson-Mikita

Jesse Tyler Ferguson is vooral bekend van zijn rol in de populaire komedie 'Modern Family', waarin hij samen met hetero acteur Eric Stonestreet een homo koppel speelt. Na elf seizoenen kwam begin dit jaar een einde aan 'Modern Family' in april zond ABC de laatste aflevering uit.

De kersverse papa's zijn ongelooflijk blij en kijken uit naar het nieuwe avontuur als gezinnetje van drie. In januari vertelde Jesse Tyler in The Late Late Show van talkshowhost James Corden dat hij en Justin in juli een kindje zouden krijgen. Toen Cordon vroeg of de baby een jongen of meisje zou worden zei Jesse Tyler: 'het wordt een mensje'.

Ferguson en Mikita trouwden in 2013 in New York. In februari van dit jaar organiseerde het koppel al een babyshower met tal van beroemde vrienden gasten zoals Modern Family actrices SofĂ­a Vergara (Gloria) and Sarah Hyland (Haley). Velen zijn al benieuwd naar de eerste foto's van de baby, en vragen zich af of hij net als Jesse rood haar zal hebben of eerder het zwarte van papa Justin.

Jesse Tyler is trouwens niet de enige openlijke homo acteur die een rol speelt in Modern Family. In 2015 kwam, zoals je toen bij holebi info kon lezen, acteur Reid Ewing, die de rol van Dylan speelt, uit de homo kast.
LEES OOK
JOURNALIST PRESENTATOR TROTSE ALLEENSTAANDE PAPA VAN ZOONTJE + FOTO & VIDEO

Bron: hln.be & holebi info - Juli 2020.

Dit bericht is gepost op 10 July, 2020 en 3462 keer gelezen.Reageer op dit bericht: