Actrice, zangeres en voormalig kindsterretje Raven Symone en vriendin gehuwd.Amerikaans actrice, zangeres en voormalig kindsterretje, Raven Symone, 34, onthulde afgelopen weekend dat ze gehuwd is met haar vriendin social media manager Miranda Maday. Ze deelde het nieuws van haar verrassingshuwelijk (wat niemand had verwacht) met de bovenstaande foto op haar Instagram pagina.

'Ik ben getrouwd met een vrouw die me compleet begrijpt. Ik hou van je, mevrouw Mayday!". Later na een hoop geluk wensen schreef ze: "De vele reacties van liefde en felicitaties hebben ons hard enorm gevuld, bedankt allemaal."

Het koppel vierde hun huwelijk ook nog met bijpassende tatoeages van elkaars initialen op hun ringvingers. Raven droeg tijdens het huwelijk een klassiek pak en kleurrijke vlechten, terwijl Miranda voor een witte jumpsuit koos. De bruiloft werd ingehouden vanwege coronavirus beperkingen, maar dat heeft hun grote dag niet getemperd.

In 2013 kwam raven, zoals je toen bij holebi info kon lezen, uit de lesbische kast. Van 2012 tot 2015 had ze eerder een relatie met model en actrice AzMarie Livingston. De carrière van Raven begon al toen ze nog maar drie jaar oud was. Ze wilde een rol in de film Ghost Dad maar werd te jong bevonden voor deze film, daarna werd ze aangeraden auditie te doen bij de komische tv-serie The Cosby Show waar ze in 1989 de rol van Oliva kreeg.

Verder was ze onder andere te zien in films als: The Little Rascals, Dr. Dolittle, College Road Trip, Good Hair, A Girl Like Grace en Mighty Oak. Haar rol in de komische tv-serie The Cosby Show liep van 1989 tot 1992. Verder was ze in tv series te zien in: A Different World, Hangin' with Mr. Cooper, Zenon: Girl of the 21st Century, Kim Possible, Empire, en van 2003 tot 2007 had ze haar eigen show genaamd: That's So Raven.

Raven kreeg ook al op jonge leeftijd een carrière in de muziek. In 1993 bracht ze haar eerste album Here's to New Dreams uit. In 1999 volgde haar tweede album: Undeniable. In 2008 volgde album nummer drie genaamd Raven-Symoné. In 2016 bracht ze twee nieuwe nummers uit via online streaming, Sarafina en Cruise Control. Het was voor het eerst in acht jaar dat ze nieuwe muziek uitbracht sinds haar album in 2008.

In 2013 stopte ze kort met acteren en schreef ze zich in aan de Academy of Art University om een associate degree in schone kunsten te behalen, die ze in 2016 voltooide. Ze kwam in 2015 terug als co-host van The View. In 2019 werd ze onthuld als Black Widow in seizoen twee van The Masked Singer. En in april van dit jaar (2020) bracht ze de singel Spacetruck uit, en het uitgebreide spel InfraSounds onder haar mononiem Raven (gestileerd in hoofdletters). Op 26 juni van dit jaar zal er een nieuw album uitkomen met de titel The Reintroduction.
LEES OOK
FINSE ZANGERES EN VRIENDIN GEHUWD
VLAAMS TOPDOKTER TRANSGENDER ZORG EN VRIEND GEHUWD
PROF WORSTELAAR EN VRIEND NA MOEILIJKE PERIODE GEHUWD
VLAAMS ACTEUR GOOCHELAAR EN VRIEND VERLOOFD

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Juni 2020.

Dit bericht is gepost op 22 June, 2020 en 4466 keer gelezen.Reageer op dit bericht: