Vlaams acteur, goochelaar, presentator en vriend verloofd.Zopas heeft de 36-jarige Vlaamse acteur, presentator, musicalacteur, stemacteur en goochelaar, Kobe Van Herewegen, zich verloofd met zijn vriend Jef. Dat liet hij zelf weten op zin Instagram pagina.

Hoe wij uit de lockdown zijn gekomen?”, schreef Kobe op Instagram. “Verloofd!", waarna hij een foto van zichzelf en zijn verloofde plaatse met een taart met daarop twee mannen. Uit de hashtags valt af te leiden dat het Jef was die de vraag stelde om te trouwen.

Het koppel is al geruime tijd samen. Ze vonden elkaar door Kobe’s goochel talent, verklapte hij eens in weekblad Story. “Hij vindt mijn passie voor goochelen echt geweldig. In die mate zelfs dat ik hem destijds heb versierd met mijn trucs. Ja, op zulke momenten moet je al je talenten bovenhalen, hé. Ondertussen heeft hij wel al genoeg kunstjes gezien”, lachte hij.

Kobe is vooral bekend door zijn rol van David Vercauteren in de Ketnet-serie Spring. Dezelfde periode was hij ook als goochelaar tussen de Ketnet-programma's door te zien, hetgeen hem zijn eigen goochelprogramma Abrakodabra opleverde en ook het programma De Magische Vier op VT4.
Hij was ook een tijd lang presentator op de jongerenzender Ketnet. Na zijn periode bij Ketnet ging hij bij Studio 100 als creative aan de slag. Toch bleef hij ook op het scherm te zien: als reporter bij Vlaanderen Vakantieland of in 2011 als deelnemer voor aan een celebrity-editie van de Vlaams-Nederlandse Expeditie Robinson op de Filipijnen.
Datzelfde jaar was hij ook te zien in het eerste seizoen van Ghost Rockers, waarvan in 2015 een tweede reeks uitkwam. Ook in het vierde en laatste seizoen van Ghost Rockers (2017) nam hij zijn rol als Pieter Verlinden op, deze keer maar met één oog. Op freelancebasis is Van Herwegen achter de schermen regisseur en scenarist, terwijl hij voor het grote publiek vooral als goochelaar, presentator en acteur bekend is.
Goochelen: Naast het programma De Magische 4 voor VT4 waarin Van Herwegen twee seizoenen met zijn magische kunsten bv's verraste, is hij ook Magic Consultant voor diverse tv- en theaterproducties. Tevens is hij gefascineerd door de geschiedenis van de Belgische goochelkunst, waarover hij boeken en artikels schrijft, hij schreef tot nu toe twee boeken.

LEES OOK
MASTERCHEF WINNAAR VROEG ZIJN VRIEND LIFE OP TV TEN HUWELIJK
AMERIKAANS ACTEUR VERLOOFDE ZICH VOOR DE TWEEDE KEER MET VRIEND
FINSE ZANGERES EN VRIENDIN GEHUWD

Bron: holebi info - wikipedia & hln.be - Juni 2020.

Dit bericht is gepost op 17 June, 2020 en 4862 keer gelezen.