Ellen DeGeneres wil het anders gaan doen, en beter mens worden + video.Amerikaans presentatrice en comédienne Ellen DeGeneres, 62, wil naar eigen zeggen stoppen met dansen en in de plaats daarvan vechten voor verandering. DeGeneres wil haar platform constructiever gebruiken en de Black Lives Matter-beweging bijstaan, en roept blanke mensen op om het beter te doen als het gaat om gelijkheid.

In een video die ze op Instagram plaatste zegt Ellen onder andere: "Ik heb geprobeerd mijn platform te gebruiken om de afgelopen jaren meer aandacht te geven aan verschillende kwesties. Ik dacht dat ik mijn best deed, maar ik denk dat het tijd is dat we eerlijk zijn tegen onszelf en moeten zeggen dat we niet genoeg hebben gedaan. Ik wil leren hoe ik een beter mens kan worden, hoe het beter te doen. Ik was een tijdje de dansende talkshowhost, en nu wil ik mijn publiek iets bijleren. Ik wil mezelf iets bijleren."

Ellen en haar publiek dansen vaak tijdens de show terwijl ze mensen aanmoedigde om vreugde te verspreiden, maar nu wil Ellen dus een stap verder gaan en meer doen.

DeGeneres spreekt zich in de video ook uitdrukkelijk haar steun uit voor de demonstranten. “Ik sta achter de demonstranten die hun rechten uitoefenen, en ik wil een bondgenoot zijn die strijdt voor verandering. Als wit persoon weet ik niet altijd wat ik moet zeggen”, zegt Ellen. “Ik denk dat blanke mensen nu gewoon de ongemakkelijkheid moeten accepteren. We moeten toegeven dat er veel is dat we niet weten over het leven van zwarte mensen en hun ervaringen. En er is vreselijk veel onrecht tegenover zwarte mensen, dat werd veel te lang genegeerd”, concludeert ze.

De Amerikaanse talkshowhost ligt al een tijdje onder vuur, nadat er heel wat onthullingen over haar gedrag achter de schermen naar buiten kwamen. De negatieve berichtgeving over DeGeneres begon nadat de Nederlandse YouTube-ster en openlijke trans-vrouw, Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, in januari te gast was in ‘The Ellen Show’.


LEES OOK
ELLEN DEGENERES KAN BLIJKBAAR NOG AMPER IETS GOED ZEGGEN OF DOEN - Juni 2020
ELLEN DEGENERES BEGRIJPT SOMMIGE OUDERS VAN TRANSGENDER KIND NIET + VIDEO
SNEER VAN NIKKI TUTORIALS NAAR ELLEN DEGENERES IS NU INTERNATIONAAL NIEUWS + VIDEO
VOLGENS SOMMIGEN IS ELLEN DEGENERES NIET ZO AARDIG ALS ZE LAAT UITSCHIJNEN

Bron: hln.be & holebi info - Juni 2020.

Dit bericht is gepost op 14 June, 2020 en 4219 keer gelezen.Reageer op dit bericht: