Ellen DeGeneres kan blijkbaar nog amper iets goed zeggen of doen.Amerikaanse presentatrice en com├ędienne Ellen DeGeneres, 62, kan voor sommigen blijkbaar niets goed meer doen. Nu krijgt ze kritiek over een ondertussen verwijderde Tweet waarin ze haar support toonde met de protesten rond de dood van George Floyd, de zwarte man die omkwam door brutaal geweld van enkele blanke politie mensen.

DeGeneres ligt al maanden onder vuur omdat zou blijken dat ze niet de vriendelijke liefdevolle persoon zou zijn zoals ze zich voor doet in haar shows. Nu komt er kritiek op een ondertussen verwijderde Tweet. Daarin schreef Ellen: "Zoals zovelen van jullie ben ik droevig. Mensen met een andere huidskleur hebben in dit land al veel te lang te maken met onrecht. Om dingen te veranderen moeten dingen veranderen. We moeten ons met overtuiging en met liefde inzetten voor verandering."

Maar, meteen kreeg DeGeneres tal van negatieve reacties op de Tweet. Veel mensen zijn van mening dat Ellen alles fout verwoord heeft en het niet begrijpt. Mensen storen zich aan het feit dat ze niet expliciet sprak over de zwarte bevolking, die de slachtoffers zijn van blank politie geweld, en noemen haar uitspraken vaag en leeg.

Een Twitter gebruiker formuleerde het als volgt: "Als Aziatisch-Amerikaanse heb ik nog steeds meer privileges dan zwarte vrouwen en mannen. Deze verklaring is zinloos. Om dingen te veranderen moeten we eerst specifiek erkennen dat Black Lives Matter."
LEES OOK
BEGRIJPEN WAT VECHTEN V GELIJKE RECHTEN IS, 75 HOLEBI & TRANS GROEP BIJ BLACK LIVES MATTER
TRANS POLITICA ZINGT LIED V GEORGE FLOYD, LATER SCHIET POLITIE ZWARTE TRANS MAN DOOD
ELLEN DEGENERES BEGRIJPT SOMMIGE OUDERS VAN TRANSGENDER KIND NIET + VIDEO
SNEER VAN NIKKI TUTORIALS NAAR ELLEN DEGENERES IS NU INTERNATIONAAL NIEUWS + VIDEO
VOLGENS SOMMIGEN IS ELLEN DEGENERES NIET ZO AARDIG ALS ZE LAAT UITSCHIJNEN

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 2020.

Dit bericht is gepost op 03 June, 2020 en 4078 keer gelezen.Reageer op dit bericht: