Eén programma Iedereen beroemd zoekt ook holebi's e.a voor: op zoek naar een virusvriend + video.Update 03/06/2020
wegens géén reacties op de oproep kwam dit bericht opnieuw in het nieuws via FB en Twitter. Met andere woorden je kan nog steeds mee doen. PS: deel dit bericht.

De mensen achter het Eén televisie programma Iedereen beroemd stuurde de volgende oproep (ook) aan holebi info. Dus ook alle homo's, lesbiennes biseksuelen en transgenders kunnen zich inschrijven.

Iedereen beroemd 'Op zoek naar een virusvriend'?
Single zijn in quarantaine is niet makkelijk. Worden de dagen je ook steeds langer en langer en lijken de muren op je af te komen? Schrijf je in voor Virusvriend en wie weet vind jij wel de lockdown-liefde van je leven!

Stuur een mailtje naar iedereenberoemd@een.be met je naam, contactgegevens, leeftijd en woonplaats erin. Vertel ons een beetje meer over jezelf en waarom jij wel een virusvriend kan gebruiken. Als het klikt en je moet de ontmoeting nog wat uitstellen, heb je al ineens een geweldig verhaal voor de kleinkinderen! Veel succes!

Hier onder kan je een voorbeeld video vinden van één van de afleveringen van 'Op zoek naar een virusvriend'. De makers van het programma lieten ons weten dat er eerder al een biseksueel persoon mee deed en dus ook een homo persoon. Dus heb geen schroom om mee te doen en schrijf je in.Bron: bericht van Eén Iedereen Beroemd aan holebi info @ een.be

Dit bericht is gepost op 26 May, 2020 en 3820 keer gelezen.