Pixar komt met holebi kortfilm op Disney+ (+ trailer).Nadat Pixar & Disney in 'Onward' dit jaar zijn eerste holebi personage introduceerde, komt de animatiestudio met de holebi kortfilm 'Out' die deel uitmaakt van Pixars experimentele reeks kortfilms 'SparkShorts', en gaat over een man genaamd Greg met twee magische huisdieren, een hond en een kat, die gaat samenwonen met zijn vriend Manuel.

De kortfilm Out is geregisseerd en geschreven door Steven Clay Hunter en gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat als volgt: op Moving Day komen de ouders van Greg hem helpen met verhuizen, maar ze weten niet dat hun zoon homo is. Om zijn relatie met Manuel te verbergen voor zijn ouders, verwisseld Greg van lichaam met zijn magische hond. En terwijl hij verwoed probeert het bewijs van zijn relatie voor zijn moeder te verbergen in dit nieuwe hondenlichaam, leert hij snel dat er misschien toch niets te verbergen is.

Hunter is een oude animator met Pixar; zijn credits zijn A Bug's Life, Finding Nemo, Toy Story 2 en The Incredibles. Historisch gezien was er een opvallende afwezigheid van holebi personages in Disney films. Maar, dat veranderde begin dit jaar met de animatiefilm Onward, waarover je eerder bij holebi info kon lezen, en waarin actrice Lena Waithe het lesbische personage vertolkt. De kortfilm Out is vanaf 25 mei te zien op Disney+, hier onder kan je de trailer bekijken:


LEES OOK
LESBISCHE ACTRICE SPREEKT STEM IN VAN LESBISCH PERSONAGE IN DISNEY ANIMATIE FILM + TRAILER

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Mei 2020.

Dit bericht is gepost op 23 May, 2020 en 3615 keer gelezen.Reageer op dit bericht: