Waarom Ruby Rose stopt als Batwoman - makers nu op zoek naar andere lesbische actrice.Ruby Rose, 34, Australisch actrice, model, presentatrice en vj verlaat de serie Batwoman waarin ze de hoofdrol speelt. Dat betekend dat hoewel men nog niet lang geleden bevestigde dat er een tweede seizoen komt, men op zoek moet naar een nieuwe hoofdrolspeelster, en die moet bovendien, net als Ruby, openlijk lesbisch zijn.

Respect
Onverwacht maakte Ruby Rose die in de huid kroop van een lesbische Batwoman dat ze niet langer mee zal spelen in de serie. “Ik heb de extreem moeilijke beslissing genomen om volgend seizoen niet terug te keren naar weten. Ik heb deze beslissing niet lichtvaardig gemaakt, want ik heb erg veel respect voor de cast, crew en iedereen die zowel in Vancouver als in Los Angeles aan de show werkt.”

Geen reden van Ruby zelf
Een reden geeft Rose niet. In september raakte wel bekend dat ze een spoedoperatie moest ondergaan nadat ze bijna verlamd raakte na een ongeluk op de set. Dat gebeurde toen een stunt compleet verkeerd afliep en Ruby bijna haar ruggengraag brak. Twee ruggenwervelschijven verschoven bij het ongeval, waardoor ze het gevoel in haar armen kwijtraakte en een operatie moest ondergaan die ze bovendien liet filmen.

Reden volgens bron
Volgens een bron dicht bij de productie heeft haar beslissing niets te maken met haar ongeval, blessures of haar gezondheid. Volgens die bron zou het niet voor 100% de eigen beslissing van Ruby zijn om te stoppen met de serie. Er zou onenigheid zijn tussen Rose en de makers van de serie en de actrice zou zich niet gelukkig meer voelen op de set. Dit betekend dat de makers op zoek moeten naar een nieuwe hoofdrolspeelster. En zij, zal net als Ruby, openlijk lesbisch moeten zijn. In de reeks in 'Batwoman' openlijk lesbisch en volgens de makers moet ook de actrice in kwestie dat zijn.

Kritiek
In 2018, kon je bij holebi info lezen dat Ruby Rose bakken kritiek kreeg kort na de aankondiging dat ze een openlijke lesbische Batwoman zou gaan spelen. Men verweet haar een slechte actrice te zijn, en men vond het ook niet kunnen dat ze niet Joods is zoals het personage in de stripboeken. De reden dat de makers van de serie specifiek op zoek gaan naar een lesbische actrice, heeft deels te maken met kritiek waarbij men ontrevreden is over het feit dat een hetero een holebi rol speelt.
LEES OOK
RUBY ROSE KREEG BAKKEN KRITIEK OMDAT ZE LESBISCHE BATWOMAN GAAT SPELEN - - 2018

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 2020.

Dit bericht is gepost op 22 May, 2020 en 2760 keer gelezen.Reageer op dit bericht: