Blind Getrouwd: al 10% holebi's schreef zich in, schrijf jezelf ook in, vooral lesbiennes.Blind getrouwd krijgt een nieuw seizoen en er zijn in zes weken tijd al zo’n 3.600 ingeschreven singles. Vorig seizoen deed voor het eerst een homo koppel mee, voor het komende seizoen is 10% homo of lesbisch en 1% biseksueel. Er zijn helaas wel minder lesbiennes die zich inschrijven, ook 45-plussers laten het helaas nog afweten.

Met ruim 3.600 inschrijvingen op zes weken tijd werd het inschrijvingsrecord van twee jaar geleden verbroken. Toen schreven 3600 vrijgezellen zich in op zes maanden tijd. Vorig seizoen deed er voor het eerst een homo koppel mee. Voor het volgende seizoen schreven al 10% holebi's zich in, waarvan vier keer meer homo's dan lesbiennes. Met andere woorden, meer lesbiennes zouden zich moeten inschrijven zodat de weinige die zich ondertussen al inschreven ook een match krijgen.

Verder blijkt dat de 45-plus doelgroep zich moeilijker inschrijft. Dit viel volgens de programma makers ook in de vorige seizoenen op. Terwijl de 45-plussers (met eventuele kinderen ouder dan 18 jaar) ook meer dan welkom zijn. Dus ben je 45 plus? Schrijf jezelf dan spoedig in.

Klinisch psycholoog, relatietherapeut en Blind Getrouwd-experte Sarah Hertens zegt over het algemene hoge aantal inschrijvingen: "We merken dat er nog meer mensen dan gewoonlijk zich inschrijven, op korte tijd. Mogelijk ligt dat aan de huidige coronacrisis. Blind Getrouwd biedt singles hoop op een betere toekomst. Zowat alle sociale vangnetten vallen weg. Het vinden van een partner is in tijden van corona helemaal niet evident. Toch speelt er volgens mij meer: ik weet ook dat kandidaten anders omgaan met het format. Waar er voorheen nog scepsis was, begrijpen ze ondertussen dat een goed huwelijk ook op deze manier kan beginnen. Ze begrijpen dat wij alle ingrediënten aanleveren om een goede maaltijd te maken, maar dat ze die nog altijd zelf moeten bereiden."

Enkele cijfergegevens over de inschrijvingen tot nu toe:
70% van de ingeschreven mensen is vrouw
30% van de ingeschreven mensen is man
90% van de ingeschreven mensen is hetero
10% van de ingeschreven mensen is holebi
Bij die 10% schreven zich tot nu toe vier keer meer homo’s zich in dan lesbiennes
1% van de ingeschreven mensen is biseksueel
75% van de ingeschreven mensen is tussen de 25 en 35 jaar
18% van de ingeschreven mensen is tussen de 35 en 45 jaar
7% van de ingeschreven mensen is ouder dan 45 jaar.

Inschrijven snel zijn is nu de boodschap
Durf jij de stap wagen om blind te trouwen? schrijf je dan snel in.
Ben jij 25 jaar of ouder? schrijf je in.
Ben je 45-Plusser? Ben je lesbisch? vooral jullie zoekt het programma.
Inschrijven voor een nieuwe reeks van Blind Getrouwd kan maar tot juli. De screenings zijn volop bezig, dus wees er snel bij. Inschrijven kan via de website van Vtm ==> Klik hier

LEES OOK
DOEK GEVALLEN OVER BLIND GETROUWD, HOE HET AFLIEP TUSSEN NICK EN CHRISTOPHE

Bron: frontview-magazine.be & holebi info - Mei 2020.

Dit bericht is gepost op 21 May, 2020 en 3593 keer gelezen.