Video met schaduwpoppen toont liefdesverhaal tussen twee mannelijke giraffen.Een mooie video met schaduwpoppen toont het liefdevolle verhaal over een homo giraffen koppeltje met een krachtige boodschap in de Chinese hoofdstad Beijing. De video werd gemaakt door het Beijing Queer Chorus naar aanleiding van de Internationale dag tegen Holebi- en transfobie (17 mei) en werd pas nu in buitenlandse media gedeeld.

In een bericht op sociale media schreef het Beijing Queer Chorus over het video lied en verhaal; 'Giraffe, the Sweet', "Het doel van de video is om te laten zien dat seksuele diversiteit ook in de natuur voorkomt, en dat wanneer de natuur en dieren deze diversiteit omarmt, waarom kunnen mensen dat dan niet doen? Naast giraffen zijn er onder nog veel diersoorten homoseksuele koppels, zoals onder pinguïns. Als je de dieren met een nieuwsgierige en open geest kan begrijpen, hopen we dat meer mensen deze begripvolle open en vriendelijke houding gebruiken om naar de verschillen in de menselijke samenleving te kijken."

In de video met schaduwpoppen zien we eerst een mannelijke en vrouwelijke giraf een boom naderen, ze gebruiken hun lange nek om bladeren te eten. Kort daarna gaat de vrouwelijke giraffe weg. Links staat de mannelijke giraffe die alleen verder blijft eten. Daarna komt vanuit dezelfde richting als de vrouwelijke giraffe verdween, een andere mannelijke giraffe aan. Dat het hier om een tweede mannetje gaat wordt aangegeven door het mannelijke symbool. Kort daarna stijgen twee hartjes op uit de hoofden van de twee mannetjes giraffen waarna ze samen komen en worden omgeven door een groot hart.

Op het einde van de video komt een boodschap, weliswaar in het Chinees, maar tevens onderaan vertaald in het Engels. In de tekst zegt men: dat dieren niet alleen heteroseksuele koppels vormen, en dat er ook homo en lesbische koppels bestaan in de giraffen wereld en onder andere dieren. Verder vertelt men ook nog dat uit onderzoek blijkt dat homoseksuele activiteiten bij mannetjes giraffen 90% uitmaakt van alle waargenomen seksuele activiteiten bij mannetjes giraffen.

Bekijk hier onder de leuke video, afkomstig uit een land met zo goed als geen gelijke rechten wetten, de bevolking steeds meer open staat voor gelijke rechten wetten voor holebi's en transgenders. Te lezen via een link naar een nieuws bericht onder de video. Verder, daar onder, nog enkele nieuws links uit de holebi dieren wereld. Waarbij mag worden opgemerkt dat er ondertussen al meer dan 1.500 diersoorten zijn beschreven waarbij holebiseksualiteit voor komt.


LEES OOK
TOT VERBAZING VAN DE OVERHEID IS MEERDERHEID VAN DE CHINEZEN PRO HOMOHUWELIJK - 2020
IERLAND HEEFT EEN HOMO EN EEN LESBISCH PINGUIN KOPPELTJE - 2019
WAAROM VROUWTJES BONOBO APEN LIEVER SEKS HEBBEN MET ANDERE VROUWTJES - 2019
JUMBO INKTVIS MANNETJES HEBBEN HOMO SEKS TER BEHOUDT VAN DE SOORT - 2019

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 2020.

Dit bericht is gepost op 21 May, 2020 en 3433 keer gelezen.Reageer op dit bericht: