Ellen DeGeneres begrijpt sommige ouders van een transgender kind niet + video beroemde ouders.Hoewel de Amerikaanse presentatrice en comédienne Ellen DeGeneres sinds geruime tijd onderwerp van een haat campagne is, komt ze nog regelmatig positief in het nieuws. Dit keer na een uitspraak over transgender kinderen.

Ellen deed een uitspraak naar aanleiding van het feit dat eerder, zoals je bij holebi info kon lezen, de beroemde sport papa Dwyane Wade en zijn vrouw Gabrielle Union trots in de media, en eerder bij Ellen, spraken over hun 12-jarige transgender dochter die ze onvoorwaardelijk steunen en liefhebben, en naar aanleiding van het feit dat ze nu met mama Gabrielle Union sprak via een online verbinding.

De presentatrice zei in haar corona lockdown show, die ze van thuis uit presenteert, dat ouders die hun transgender kind niet aanvaarden niet onvoorwaardelijk van hun kind houden. Ellen sprak dit keer met Gabrielle Union, vrouw van de beroemde NBA speler Dwyane Wade, en stiefmama van transgender stiefdochter Zaya.

Ellen prees Gabrielle omdat ze bij Zaya steunt ondanks felle kritiek van mensen die dit niet begrijpen, en ouders die hun transgender kind verwerpen. "Ik weet dat dit vast dom is om te zeggen, maar weet je, wie houdt er niet onvoorwaardelijk van zijn kind? Ik denk dat veel mensen dat helaas niet doen. Maar het wel zo geweldig hoe ondersteunend jullie allebei zijn."

Gabrielle antwoordde: 'Ja, ik bedoel, voor ons is het een beetje vreemd om, weet je, elke vorm van erkenning te krijgen voor het doen wat je moet doen, namelijk liefde, accepteren en het omarmen van je kind(eren). Maar helaas zijn er zoveel mensen die dat gewoon niet doen. Ze doen het gewoon niet. En zoveel mensen die echt het gevoel hebben dat hun kinderen wegwerpbaar zijn. Als het geen perfecte afbeeldingen van hen is, zijn ze niet geïnteresseerd. En dat is hartverscheurend. Dus voor ons doen we gewoon wat voor ons natuurlijk is en van haar houden. "

Bekijk onderaan de volledige aflevering van Ellen en het gesprek met beroemde ouders van een transgender kind.

Extra info - andere supportieve beroemde ouders van een transgender kind
Actrice Angelina Jolie - zoon John.
Actrice Cynthia Nixon - zoon Seph.
R&B-zanger R. Kelly - zoon Jay.
Zangeres Cher - zoon Chaz.
Zangeres Sade - zoon Izaak Theo.
Actrice Ally Sheedy - zoon Beckett.
Acteur Warren Beatty en vrouw actrice Annette Bening - zoon Stephen (transgender én homo).


LEES OOK
BEROEMDE SPORT PAPA BLIJFT TROTS OP ZIJN TRANSGENDER DOCHTER - Maart 2020
BEROEMDE SPORT PAPA TROTS OP TRANSGENDER DOCHTER BIJ ELLEN + VIDEO - Februari 2020
SUBTIELE REACTIE VAN ELLEN OP NEGATIEVE BERICHTEN OVER HAAR PERSOON
SNEER VAN NIKKI TUTORIALS NAAR ELLEN DEGENERES IS NU INTERNATIONAAL NIEUWS + VIDEO
VOLGENS SOMMIGEN IS ELLEN DEGENERES NIET ZO AARDIG ALS ZE LAAT UITSCHIJNEN

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 2020.

Dit bericht is gepost op 06 May, 2020 en 3268 keer gelezen.Reageer op dit bericht: