Journalist & presentator Anderson Cooper papa van zoontje + foto en video.Donderdag kondigde Amerikaans journalist, auteur en nieuwspresentator Anderson Cooper, 52, in een uitzending van zijn programma: 'AC360', live op CNN aan, dat hij aan het begin van de week papa is geworden van een zoontje dat de naam Wyatt Morgan Cooper draagt.

Cooper vernoemde zijn zoontje naar zijn eigen vader die hij verloor toen hij zelf amper tien jaar oud was. Daarnaast onthulde hij ook dat de tweede naam van zijn zoontje verwijst naar zijn moeder modeontwerpster Gloria Vanderbilt, waarna hij nog meer vertelt in de video.

Zoontje Wyatt kwam ter wereld via een draagmoeder en hij is een alleenstaande papa. In de video zegt hij onder andere dat hij op maandag (27 april) vader werd en met een brede glimlacht voegde hij er aan toe "Ik heb dat nooit hardop gezegd en het verbaast me nog steeds een beetje. 'Ik ben een vader. Ik heb een zoon en ik wil dat je hem ontmoet." Wat hij verder nog te vertellen had kan je ontdekken in de onderstaande video.

In 2012 werd Cooper wereldnieuws nadat hij in een open brief op een Amerikaanse website zijn coming out als homo had gedaan. Daarmee werd hij de allereerste openlijke homo nieuwslezer van de Verenigde Staten. Hij won ondertussen als nieuwspresentator en journalist al verschillende prijzen waaronder vier Emmy Awards.

Cooper is trouwens niet de enige beroemde alleenstaande homo papa. Ook presentator Andy Cohen en showbizz nieuws brenger Perez Hilton zijn alleenstaande homo papa's. Daarnaast werd destijds zanger Ricky Martin ook alleenstaande papa van zijn tweeling zoontjes, ondertussen kreeg hij nog een dochter en zoon. De vier kinderen voed hij nu samen op met een nieuwe vriend.


LEES OOK
JESSE TYLER FERGUSON EN ECHTGENOOT WORDEN IN DE ZOMER PAPA - - 2020
PRESENTATOR ANDY COHEN TROTSE ALEENSTAANDE PAPA VAN ZOONTJE - - 2019
RICKY MARTIN TIEN MAAND NA GEBOORTE DOCHTERTJE PAPA VAN ZOONTJE - - 2019

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Mei 2020.

Dit bericht is gepost op 02 May, 2020 en 4638 keer gelezen.Reageer op dit bericht: