1 op 5 mensen willen dat alle holebi's & transgender worden geëlimineerd in Westers land.Uit nieuw Russisch onderzoek blijkt dat 1 op 5 Russen voorstander is het 'liquideren' of ' elimineren' van de hele holebi en transgender+ gemeenschap. Het onderzoek werd gedaan door de ngo van onderzoeksbureau Levada Center.

Homoseksualiteit is niet strafbaar in Rusland. Maar discriminatie en geweld is wijdverspreid en holebi's en transgenders worden vaak gelijkgesteld met pedofilie en afwijking. En dan is er nog de zogenaamde 'gay propaganda' wet die voor heel wat ellende discriminatie en evenzeer geweld zorgt. Uit het onderzoek blijkt alvast dat de enige mensen in de samenleving die Russen meer haten dat holebi's & trangenders, extremisten, terroristen, moordenaars en pedofielen zijn.

Verder blijkt uit het onderzoek dat 18 procent van de ondervraagden blijk gaf van opvattingen die doen denken aan de Holocaust en zei dat homoseksuele mannen en vrouwen 'geliquideerd' of 'geëlimineerd' moeten worden. 32 procent van de ondervraagden is van mening dat holebi's en trangender+ personen geïsoleerd moeten worden van de samenleving, en evenveel mensen vinden dat ze 'aan hun eigen problemen moeten worden overgelaten'. Slechts 9 procent van de ondervraagde mensen vond dat holebi's geholpen moeten worden, terwijl nog eens 9 procent de vraag moeilijk te beantwoorden vond.

De resultaten geven weinig hoop geven aan holebi's & transgenders in Rusland, die vechten om te bestaan in een van de slechtste landen voor holebi's en transgenders ter wereld. De verraderlijke vooroordelen tegen holebi's en transgenders wordt voortdurend versterkt door Poetins 'homo propaganda wet', die iedereen vervolgt die holebi's en transgenders in een positief daglicht stelt. Die daarnaast ook holebi's verbiedt te werken met kinderen, die ook verbied te praten over holebi's & transgenders in aanwezigheid van minderjarigen. Die ook verbiedt te zwaaien met een regenboogvlag enz... Volgens President Poetin is de wet geen anti holebi & transgender wet, maar dient ze 'ter bescherming van dé kinderen'. Toen de wet pas was ingevoerd ontstond er een ware klopjacht tegen voornamelijk homo's en transgenders die op vreselijke manieren werden vernederd en mishandeld waarna deze mishandelingen en vernederingen werden gefilmd en later op internet gedeeld. Om nog maar te zwijgen over de situatie van holebi's en transgenders in Tsjetsjenië.
LEES OOK
RUSSEN PAKKEN MAN OP NA MOORD OP RUSSISCHE ACTIVISTE MAAR.... (2019)
OPNIEUW RUSSISCHE HOLEBI ACTIVISTE VERMOORD - (2019)
WAAROM ER AMPER BERICHTEN ZIJN OVER VERVOLGDE LESBIENNES IN TJETSJENIE? - (2019)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - April 2020.

Dit bericht is gepost op 23 April, 2020 en 3600 keer gelezen.Reageer op dit bericht: