Petitie roept op Ellen DeGeneres te vervangen door Ellen Page.Duizenden mensen hebben een petitie ondertekend voor actrice Ellen Page om Presentatrice Ellen DeGeneres te vervangen als gastvrouw van haar eigen talkshow, The Ellen Show. De petitie, die vandaag al door meer dan 7.500 mensen is ondertekend, is er gekomen omdat DeGeneres de afgelopen weken in controverse is verwikkeld.

Eind maart kon je bij holebi info lezen dat sommige mensen beweeren dat Ellen DeGeneres niet zo'n aardig persoon is als ze doet uitschijnen. Alles begon met een bericht van Amerikaanse producer en schrijver Kevin T Porter, die opriep om een boekje open te doen over Ellen, met tal van negatieve berichten, onder andere van enkele ex-werkenmers tot gevolg. Daarnaast was er ook nog de negatieve reactie van YouTuber NikkieTutorials.

En vorige week kon je eveneens bij holebi info lezen dat Ellen in een eerste quarantaine aflevering van haar The Ellen Show haar werknemers prees wat werd gezien als een reactie op de hetze rond haar persoon. Maar, helaas voor Ellen kwam ze daarna meteen weer onder vuur te liggen vanwege een uitspraak die ze in die zelfde video deed, waarbij ze de quarantaine periode vergeleek met opgesloten zitten in de gevangenis. Sommige mensen lieten daarop weten dat Ellen zo'n uitspraak niet kan maken gezien het feit ze zelf in een miljoenen villa woont en dat leven in een gevangenis cel wel iets heel anders is dan in quarantaine zitten.

Nu, ondertussen startte de organisatie Change.org een petitie om Ellen DeGeneres te vervangen door actrice Ellen Page als presentatrice in haar eigen The Ellen show, met daarbij de boodschap: 'Ellen DeGeneres is een hetero die toevallig 'gay' is, en Ellen Page zou een betere gastvrouw zijn want ze is veel meer 'gay' dan Ellen DeGeneres.'

Eén persoon zei dat ze de petitie had ondertekend "omdat Ellen DeGeneres aanstootgevende opmerkingen heeft gemaakt tegenover de holebi & transgender gemeenschap. Ze is rijk en weet niet wat de gevangenisomstandigheden zijn. Haar grap was zeer aanstootgevend ten opzichte van de mensen die lijden tijdens deze coronaviruspandemie, vooral mensen met weinig tot geen middelen om te overleven, en de economische en veiligheidsstrijd die we momenteel doorstaan. Haar show moet doorgaan met iemand met meer empathie zoals Ellen Page. Ellen Page is een actieve spreker voor gelijke rechten en heeft bewezen professioneler en sociaal bewuster te zijn dan Ellen." Andere commentaren die de verandering als gastvrouw ondersteunen beschreven Ellen Page als 'cooler' of 'een positiever holebi rolmodel'.
LEES OOK
SUBTIELE REACTIE VAN ELLEN DEGENERES OP NEGATIEVE REACTIE TEGENOVER HAAR PERSOON + VIDEO
SNEER VAN NIKKI TUTORIALS NAAR ELLEN DEGENERES IS NU INTERNATIONAAL NIEUWS + VIDEO
VOLGENS SOMMIGEN IS ELLEN DEGENERES NIET ZO AARDIG ALS ZE LAAT UITSCHIJNEN

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - April 2020.

Dit bericht is gepost op 15 April, 2020 en 3344 keer gelezen.Reageer op dit bericht: