Blind Getrouwd: Nick en Christophe slaagkansen: van 75 naar 60 procent.Voor het eerst in zijn vijfde seizoen zit er een homo koppel in het VTM-programma 'Blind Getrouwd'. Vorige week kon je bij holebi info lezen dat de motor tussen Nick en Christophe nog niet aanslaat. Hoe gaat het ondertussen met het meest geliefde 'Blind Getrouwd' koppel? Een verslag via de krant het Laatste nieuws:

De spanning rond hoe de relatie tussen Nick en Christophe zal verlopen was in de laatste aflevering, waarin Tati en Lothar na vijf weken huwelijk er een einde aan maakte, erg merkbaar. De ‘groene jongen’ Christophe is stapel en wil héél graag verder met Nick, maar die zweeft tussen hangen en wurgen. Laat staan dat er voor hem sprake kan zijn van seks. “Ik verlang nog niet naar seks met jou”, maakte hij Christophe duidelijk. Dat wordt volgende week een beslissingsmoment op het scherp van de snee.

Ze waren, zijn en zullen ook straks het meest besproken, meest geliefde, meest spraakmakende koppel zijn van het lopende ‘Blind Getrouwd’-seizoen. Wij (krant Het Laatste nieuws) schreven het eerder al: met hun tweetjes sloopten Nick en Christophe meer vooroordelen en muren wat homo-emancipatie betreft dan duizend door de overheid gesponsorde acties. Omdat de Gentse ambtenaar Christophe en de Antwerpse steward Nick van bij hun eerste aantreden open en bloot hun kaarten op tafel smeten en ongegeneerd in hun eigengereide wereldje lieten kijken. Een verfrissend avontuur naast de treurige processie die Lothar met zijn Tati moest afleggen.

Vorige week vatten Nick en Christophe hun huwelijks- en liefdesparcours eigenlijk perfect samen: veel ha-ha-ha en veel bla-bla-bla. Wekenlang was dat voldoende om ons perfect te amuseren. Geleidelijk konden we ook achter dat luchtige spel kijken. En bleek Christophe heel snel veel te voelen voor Nick en zag hij een vervolg op het instant-huwelijk heel goed zitten. Bij Nick is het een ander verhaal. Het is twijfelen tussen vallen en weglopen. Als intelligente man héél erg goed weten waarom hij gekoppeld is aan Christophe, die op heel veel vlakken het tegenovergestelde is van hem. Zoals geweten: tegengestelde polen trekken elkaar aan.

Nick heeft aan Christophe een instant-goeie-vriend, een partner in crime, een man op wie je altijd kan rekenen. Maar is dat voldoende om een contract voor het leven af te sluiten en een liefdesleven op te bouwen? Ook nu weer werd duidelijk dat Nick voortdurend met die tweespalt zit. Tot lichte wanhoop van Christophe, zoveel is duidelijk. Die laat gelukkig geen moment onaangeroerd om de feiten scherp te stellen. Dat levert steevast pittige gesprekken op. Precies wat wij als buitenstaander bijzonder kunnen appreciëren. Meer dan bijvoorbeeld het oppervlakkig gewauwel van Sonny en Laura. Stuntelige Sonny doet duidelijk geen pogingen meer om de brokken te lijmen. Brokken die, voor alle duidelijkheid, allemaal door Laura zijn gemaakt. Zij probeert een en ander nu wel te redden, maar zoals geweten: een gebroken vaas kan je lijmen, maar het blijft een gebroken vaas.

De koppels worden afzonderlijk doorgelicht. Christophe & Nick: Zijn de verschillen niet te groot?
Je merkt het met de ogen toe: als twee vrienden zouden Nick en Christophe het ver kunnen schoppen. Appartementje delen, samen naar de vele bestemmingen waarop Nick vliegt aandoen, veel lol trappen en plezier beleven. Maar daar mag het voor Nick voorlopig duidelijk bij blijven. Veel hahaha, weinig boemboemboem. En dat is een harde en pijnlijke constatatie voor Christophe, die al sinds dag één een boontje heeft voor zijn echtgenoot.

Opvallend hoe onwennige momenten tijdens gesprekken worden afgewisseld met super relaxte toestanden. Hoe die twee hun trouwfoto’s herontdekken, hoe ze in de auto samen copy paste meezingen en meedansen op ‘Bye Bye Bye’ van NSYNC, hoe ze als perfect duo bij de ouders van Nick tafelen. Schoolvoorbeeld van fijne relatie. Maar of die fijn genoeg is om straks hun huwelijk verder te zetten wordt nog een pittig rondje nadenken en beslissen, denken we. Slaagkansen: van 75 naar 60 procent. In vergelijk de slaagkansen van de overgebleven koppels: Laura & Sonny: Zij wil duidelijk, maar wil hij nog wel? Slaagkansen: van 20 naar 25 procent en Winnie & Jonah: Toasten op de toekomst Slaagkansen: van 80 naar 95 procent.
LEES OOK
BLIND GETROUWD, MOTOR TUSSEN NICK EN CHRISTOPHE SLAAT (NOG) NIET AAN

Bron: Mark Coenegracht @ hln.be

Dit bericht is gepost op 13 April, 2020 en 3853 keer gelezen.