Belgisch onderzoek naar welzijn & gezondheid holebi en transgender+ in tijden van coronacrisis, doe mee.De Universiteit Antwerpen en Instituut voor Tropische Geneeskunde werkten samen met Sensoa (Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid) en de Vlaamse holebi & transgender federatie en koepel van organisaties Çavaria aan een onderzoek naar het welzijn en de gezondheid van holebi's (homo, lesbisch, biseksueel) en transgenders, intersekse en niet binaire personen en anderen uit de gemeenschap.

Met de vragenlijst wil men nagaan hoe LGBTQI (lesbian, gay, bisexual, transgender, interseks, queer) personen deze COVID-19 (coronavirus) periode ervaren. We willen ook een beter zich krijgen op de impact van deze maatregelen op de zorg voor PrEP gebruikers en personen met HIV.

Door deel te nemen aan de vragenlijst die ongeveer 10 minuten in beslag neemt, help je de organisatoren een beter inzicht te krijgen op de invloed van de maatregelen rond de coronavirus crisis, en hoe men den zorg eventueel kan aanpassen indien nodig. De vragenlijst is zeer kort en aan het eind is er meer informatie omtrent ‘seks en COVID-19’. 'Je bijdrage is belangrijk want we willen leren uit je ervaring'.

In de vragenlijst wordt verwezen naar periodes voor en na 18 maart. Op deze dag gingen de strengere maatregelen in verband met social distancing inzake het coronavirus van kracht. Klik op “volgende” om verder te gaan met het invullen van de vragenlijst.

NEEM DEEL
Deelnemen kan in je eigen taal - Nederlands, Engels, Frans (Vous pouvez participer dans votre propre langue - Anglais, français, néerlandais) - (You can participate in your own language - English, French, Dutch)
- Vragenlijst => KLIK HIER

LEES OOK
ELTON JOHN ZAMELDE GELD IN VOOR STRIJD TEGEN CORONAVIRUS VOOR HIV PATIENTEN
CORONAVIRUS BELGIE - GEEN SEKS EN OPGELET VOOR ACUTE SOA
HOLEBI'S EN TRANS DOOR 3 RISICO FACTOREN MEER VATBAAR VOOR CORONAVIRUS
HOMO'S KUNNEN CORONA VIRUS PATIENTEN HELPEN MAAR MOGEN DAT NIET
7 UITSPRAKEN WAARIN MEN CLAIMT DAT CORONAVIRUS SCHULD IS VAN HOLEBI'S & TRANSGENDERS
LOCKDOWN REGELS INZAKE CORONAVIRUS TREFFEN TRANSGENDER+ PERSONEN HARD IN PANAMA
NBA SPELER EN VRIEND BESMET MET HET CORONAVIRUS

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - April 2020.

Dit bericht is gepost op 11 April, 2020 en 3616 keer gelezen.