Weldra op de Vlaamse Tv: ‘Luc & Bart - Een Paar Apart’.Door de crisis rond het coronavirus stoppen er enkele televisieprogramma's, zoals op 17 april de Vtm soap Familie en op 24 april de Eén soap Thuis. Mede daardoor zenden beide Vlaamse zenders tal van andere programma's uit waaronder ook enkele nieuwe zoals: twee afleveringen van: ‘Luc & Bart - Een Paar Apart’.

Luc Appermont & Bart Kaëll geven een inkijk in hun levens- en liefdesverhaal. In ‘Luc & Bart - Een Paar Apart’ geven zij een unieke inkijk in hun levens- en liefdesverhaal. Persoonlijke vriend des huizes Jonas Van Geel praat twee afleveringen aan elkaar.

Meer dan 40 jaar samen en sinds 2015 gehuwd zijn Luc en Bart een krachtig koppel, iets wat ze 30 jaar verborgen hielden, slechts enkelen waren op de hoogte, anderen hadden vermoedens, nog anderen vielen in 2010, na eerst de coming out van Bart, en één dag later de bekentenis dat zijn vriend Luc is, compleet uit de lucht. Het koppel vierde in 2018 hun 40 jaar samen met een zaalshow, Bart & Luc intiem.

Hoe leerden ze elkaar kennen? Wat hebben ze op professioneel vlak voor elkaar betekend? Naar aanleiding van Lucs 70ste verjaardag afgelopen najaar vertellen ze samen met bekende vrienden en collega’s zoals Kürt Rogiers, Bart Peeters, Staf Coppens, Sam Gooris & Kelly Pfaff, Willy Naessens en Steven Van Herreweghe over hun liefde en over de professionele weg die ze de voorbije meer dan 40 jaar samen hebben afgelegd.

"Die twee hoeven geen introductie meer", zegt Maarten Janssen, channelmanager bij VTM. "Luc heeft door de jaren heen zoveel betekend voor VTM en is een uniek talent in alle opzichten. Daarnaast vormt hij nu al meer dan 40 jaar een uniek paar met Bart. Zijn 70ste verjaardag is een ideaal moment om hem in de bloemetjes te zetten." ’Luc & Bart - Een Paar Apart’: vanaf donderdag 23 april 2020 om 21.05 bij VTM.
LEES OOK
LUC EN BART SAMEN OP DE PLANKEN - EEN INTERVIEW - 2019

Bron: hln.be - April 2020

Dit bericht is gepost op 09 April, 2020 en 3415 keer gelezen.