Will & Grace acteur speelt voor het eerst een vrouw in nieuwe film + trailer.Nadat er een einde kwam aan zijn rol als Jack in Will & Grace, heeft Sean Hayes alweer een nieuwe klus te pakken. Hij speelt een vrouw in de film Lazy Susan. Het is voor het eerst dat hij te zien is in een vrouwenrol.

Hayes schreef mee aan het scenario van de komische film waarin hij zelf de hoofdrol speelt. Hij speelt de rol van Susan, een cisgender vrouw van middelbare leeftijd die niets kan en niets wil en van wie alles wordt afgepakt. Susan is ongemotiveerd, heeft nergens zin in en word al moe van niets doen.

Naast Hayes zien we in de film rollen voor: Carrie Aizley (Transparent), Margo Martindale (The Americans), Jim Rash (Community), Allison Janney (I Tonya, Mom) en Matthew Broderick (The Producers) te zien. De sterren zijn ook vrienden van Hayes, die deze lijst met namen al in zijn hoofd had voordat hij zelfs maar contact opnam om de interesse of beschikbaarheid te peilen. 'Het komt uiterst zelden voor dat je de cast krijgt die je in je hoofd had toen je het aan het schrijven was,' verwonderde hij zich. 'Ik ben zo trots op die film en ben er enthousiast over. Het is een vreemde tijd dat het uitkomt, aangezien iedereen zich een beetje als een luie Susan voelt in deze tijden van het coronavirus."

Hayes was naast Will & Grace voornamelijk stemacteur in animatiefilms. Vanwege de coronavirus crisis deed hij recent aan stemacteren via de telefoon, en dit voor de aankomende Netflix-serie Q-Force, een geanimeerde komedie over holebi en transgender super spionnen. En nu is hij dus voor het eerst te zien in een rol als vrouw. De film is sinds 3 april beschikbaar via een aantal video on demand-kanalen. Bekijk onder aan de officiƫle film trailer.

Sean Hayes kwam in 2010 uit de kast en in 2014 trouwde hij na een relatie van acht jaar met zijn vriend muziek producer Scott Icenogle. In oktober 2017, tijdens een aflevering van The Ellen DeGeneres Show, onthulde Hayes dat hij in het ziekenhuis was opgenomen met een zeldzame aandoening waarbij zijn dunne darm barstte. De darm werd met succes hersteld. Hayes speelde ondertussen al in bijna 20 films en meer dan 25 televisieseries.holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - April 2020.

Dit bericht is gepost op 07 April, 2020 en 4135 keer gelezen.Reageer op dit bericht: