Mister Gay Belgium verkiezing verplaatst naar nieuwe datum vanwege coronavirus crisis.De kogel is door de kerk, de finale van de Mister Gay Belgium (MGB) 2020 verkiezing wordt vanwege de coronacrisis verplaatst naar een andere datum. Hier onder het persbericht via MGB.

Als Mr Gay Belgium organisatie hebben we de laatste weken aandachtig bekeken hoe de situatie in ons land en de crisis waarin we ons nu bevinden zou evolueren en uiteraard zetten we de gezondheid van iedereen en dus ook onze deelnemers, crew, partners en bezoekers voorop. We hebben daarom besloten om de MGB finale dat momenteel gepland stond op zaterdag 23 mei in Theater Elckerlyc te verplaatsen naar zaterdag 15 augustus 2020.

Dit ook om een waardige deelname, campagne en finale gala te kunnen blijven garanderen aan alle betrokken partijen, waarin de boodschap van diversiteit centraal blijft staat. Het was voor onze vereniging een heuse klus en géén eenvoudige opdracht om deze verplaatsing praktisch allemaal op zo'n korte tijd te realiseren, maar zijn er van overtuigd dat we samen en dankzij de flexibiliteit van vele, toch op deze manier kunnen verder bouwen aan dit jaarlijkse mooie en nog steeds nodige Mister Gay Belgium project.

We hopen alvast dat we iedereen in betere tijden opnieuw mogen verwelkomen op zaterdag 15 augustus in Theater Elckerlyc op een bruisend Mr Gay Belgium Final Gala. We danken onze kandidaten, crew, partners en bezoekers/volgers alvast voor hun begrip, vertrouwen en blijvende support, en het belangrijkste : Blijf gezond!
En..
STEM op je favoriete finalist => Klik hier
LEES OOK
VOORSTELLING 12 FINALISTEN MISTER GAY BELGIUM 2020 MET FOTO'S
BELGIAN PRIDE VERPLAATST NAAR NIEUWE DATUM VANWEGE CORONAVIRUS

Bron: mail van MGB aan holebi info - 2 April 2020

Dit bericht is gepost op 02 April, 2020 en 3742 keer gelezen.