Homo's hebben vaker een of meerdere oudere broers.Opnieuw blijkt uit onderzoek dat mannen met een ouder broer eerder homo zijn dan mannen zonder ouder broer. In 2013 bleek uit Amerikaans en in 2016 uit Canadees onderzoek hetzelfde. In 2018 bleek dan weer dat homo's die bottom zijn eerder meerdere oudere broers hebben.

Het nieuwste onderzoek komt (opnieuw) uit Canada en werd gepubliceerd in het journal Proceedings of the Royal Society, En stelt tevens dat het niet enkel gaat om het hebben van een of meerdere oudere broers maar ook een of meerdere oudere zussen. Het hebben van jongere broers of zussen heeft geen effect.

Onderzoekers van de universiteit van Toronto ontdekten naar eigen zeggen dat mannen met een ouder broer 38% vaker homo zijn dan mannen zonder ouder broer. De bevindingen, van wetenschappers, volgen hier mee eerder bewijs dat elke extra oudere broer de kans op homoseksualiteit met ongeveer een derde vergroot, terwijl drie oudere broers de kans meer dan verdubbelen. Hoewel er nu al verschillende wereldwijde onderzoeken zijn die hetzelfde claimen, weet met nog steeds niet zeker hoe dit komt.

Dr. Ray Blanchard, auteur van de studie, zei dat alleen oudere broers en zussen de kans van homoseksualiteit van mannen leken te beïnvloeden, en verklaarde: 'Veel eerder onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen de seksuele geaardheid van hun jongere broers en zussen niet beïnvloeden, en de seksuele geaardheid van vrouwen is niet beïnvloed door hun aantal oudere broers en zussen. ' Het is onduidelijk waarom het hebben van een oudere broer een effect kan hebben op de mannelijke seksuele geaardheid.

Sommige deskundigen hebben controversieel iets voorgesteld dat de 'maternale immuunhypothese' wordt genoemd, waarbij een moeder met een oudere zoon tijdens zwangerschap of geboorte wordt blootgesteld aan 'mannelijk specifieke stoffen' uit mannelijke cellen. De theorie is dat ze vervolgens antilichamen aanmaakt tegen die cellen, die de hersencellen van een tweede mannelijk kind aantasten en zijn hersenen anders laten werken.

Professor David Spiegelhalter, een vooraanstaande statisticus van de Universiteit van Cambridge, die niet bij het onderzoek betrokken was, zei: 'De fascinerende studie schat dat het hebben van een oudere broer de kans om homo te zijn met 38 procent vergroot, wat het idee ondersteunt dat een moeder immuunrespons op het hebben van een mannelijk kind de volgende jongens beïnvloedt," aldus Spiegelhalter die er aan toevoegde: "Mensen hebben eindeloos ruzie gemaakt over de mogelijke rollen van genetica en opvoeding, maar dit duidelijke resultaat past in geen van beide categorieën."
LEES OOK
HOMO BOTTOMS HEBBEN VAKER MEERDERE OUDERE BROERS - - 2018

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Maart 2020.

Dit bericht is gepost op 19 March, 2020 en 4464 keer gelezen.Reageer op dit bericht: