En de nieuwe Mister (Gay) Leather Belgium 2020 is ...De 38-jarige Gaël Leung Chong Wo is in Antwerpen verkozen tot de nieuwe Mister Leather Belgium 2020. Hij volgt Bernard Mathieu op die vorig jaar de titel won. Gaël won het van vier andere kandidaten in de verkiezing die tijdens Darklands, het jaarlijkse (gay) leather en fetisch festival, dat liep van 4 tot 9 maart in Antwerpen, door ging.

Gaël groeide in Vlaanderen op met een Franssprekende mama en een Chinees-Mauritaanse vader. Zelf is hij papa van twee kinderen en samen met zijn vriend heeft hij een eigen zaak. Nog maar enkele jaren geleden ontdekte hij zijn liefde voor de leatherscene.

Op zijn Instagram pagina zie je hem dan ook altijd in een zwart lederen outfit. Met zijn online aanwezigheid staat hij niet alleen in contact met de leatherscene maar haalt hij ook inspiratie en helpt hij mensen die nog steeds worstelen met hun fetisch identiteit. Gaël is ook een actief lid van MSC-Belgium en de ontwerper van hun eerste MSC-Belgium T-shirts. Door zijn afkomst vertegenwoordigd hij diversiteit en vecht hij tegen discriminatie en het marginaliseren van minderheden zowel in het dagelijkse werkelijke leven als online.

Bekijk hier onder een video rond de overwinning van Gaël tijdens het Darklands festival, gevolgd door enkele nuttige links.


LINKS
- Website MSC-Belgium => Klik hier
- The Boots Club Antwerpen Men (Gay) only - leather & fetish Party place => Klik hier
- Gay leather foto albums op holebi info Pinterest => Klik hier
- Gaël op Instagram => Klik hier
- Gaël op Facebook => Klik hier

Bron: holebi info, darklands & gaylive.

Dit bericht is gepost op 09 March, 2020 en 5505 keer gelezen.