Enige Belgische winkel gespecialiseerd in holebi & trans+ boeken en films doet oproep... + video.Boekenwinkel Kartonnen Dozen in de Draakstraat (vlak bij het Roze Huis @ Cafe den Draak) in de Antwerpse wijk Zurenborg heeft het moeilijk, en doet daarom een warme oproep tot meer holebi & transgender+ klanten en al wie interesse heeft in een boek of film met holebi en/of transgender thema. (ook andere boeken verkrijgbaar).

Want.. Kartonnen Dozen is de enige boekwinkel in België en een van de weinige in de Benelux die gespecialiseerd is in boeken en films met een link naar holebi's (homo's, lesbiennes, biseksuelen) en transgender+ personen. Maar ondanks grote interesse in het onderwerp blijkt het toch niet eenvoudig om in tijden van online verkoop een fysieke boekenwinkel draaiende te houden. Men vreest dan ook om het einde van het jaar niet meer te halen. En, wanneer de winkel verdwijnt zal je enkel nog holebi & transgender gerelateerde boeken via het internet online kunnen kopen.

Meer dan een boekenwinkel
Daarnaast wil Kartonnen Dozen ook een plaats zijn waar holebi's en transgenders gewoon binnen kunnen lopen met de idee ik ben niet alleen. Verder verhuurt men ook een zaal voor bijeenkomsten en je kan er terecht voor lezingen, workshops, flyers en brochures. Kartonnen Dozen streeft ook naar een wereld met zo weinig mogelijk verspilling, daarom bestaat de winkel voor het grootste deel uit gerecycleerd materiaal en verkopen we niet alleen nieuwe maar ook tweedehands boeken. En tot slot geeft Kartonnen Dozen ook boeken uit, die worden gedrukt door Drukkerij Epo, een lokaal bedrijf dat milieuverantwoord en hoogkwalitatief drukwerk aflevert.

Kom langst in de mooie winkel
Via de website van Kartonnen Dozen vind je informatie over workshops, lezingen, agenda, en je kan ook online boeken bestellen, maar... om het voort bestaan van de winkel te garanderen roept men iedereen op om fysiek langst te komen om in de shop zijn of haar inkopen te doen. Ook goed om weten, Kartonnen Dozen verkoopt ook andere boeken, dus niet holebi en transgender gerelateerde boeken, je kan er dus ook terecht om gelijk welk ander boek te bestellen. Bekijk onder de adres gegevens nog een korte video over de oproep om fysiek langst te komen in de winkel en zo het voort bestaan van de winkel te verzekeren.

Adres, openingsuren, website:
Boekhandel Kartonnen Dozen - Enig Anders bvba.
(Jeugdboeken, non-fictie, romans, strips, graphic novels, poëzie, fotoboeken, films, ...)
Draakstraat 34 Antwerpen 2018.
Open: donderdag tot en met zondag van 12:00 -18:00 uur.
Website => Klik hierBron: atv.be + website kartonnen dozen + holebi info - Maart 2020.

Dit bericht is gepost op 05 March, 2020 en 3381 keer gelezen.