25-jarige acteurs Connor Jessup en Miles Heizer zijn een koppel.De Canadese acteur Connor Jessup, 25, en de Amerikaanse acteur Miles Heizer, 25, zijn een koppel. Dat blijkt uit een Instagram berichtje dat kort na Valentijn werd geplaatst door Jessup die in mei van vorig jaar uit de kast kwam.

Naast een foto van het koppel schreef Jessup: “I’m late but I love you, you’re good, you make me better, happy v+1 day." Het bericht kreeg op korte tijd 60.000 likes van enthousiaste fans. Jessup die nog maar acht maand geleden uit de kast kwam zei toen dat hij al sinds zijn 13 uit de kast is tegenover familie en vrienden.

Heizer was nog niet publiekelijk uit de kast, maar verwees eerder wel naar zijn mede 13 Reasons Why mede acteur Brandon Flynn, die van 2017 tot 2018 een relatie had met zanger Sam Smith.

De twee acteurs, beide 25 jaar oud, lijken veel gemeen te hebben. Beiden maakten hun naam in enkele van de beste tv-series van de afgelopen jaren. En ze spelen allebei sinds 2005. Heizer begon zijn carrière formeel op 10-jarige leeftijd en Jessup op 11-jarige leeftijd. Jessup speelt momenteel als Tyler in het nieuwe Netflix-tienerdrama Locke en Key, gebaseerd op de stripboekenreeks.

De Canadese acteur, schrijver en regisseur Connor Jessup, is vooral bekend als Ben Mason in sci-fi tv-serie Falling Skies en in American Crime. Hij speelde ook in speelfilms Blackbird en Closet Monster. Ondertussen werd Miles Heizer beroemd voor de hoofdrol als Alex Standall in de Netflix-serie 13 Reasons Why about teen suicide. Hij speelde ook Drew Holt in de NBC-dramaserie Parenthood. Hij verscheen ook in de films Rails & Ties, The Stanford Prison Experiment and Nerve.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 2020.

Dit bericht is gepost op 18 February, 2020 en 6952 keer gelezen.Reageer op dit bericht: