Elton John won Oscar, gaf ontroerende speech en verenigde zich opnieuw met Eminem + 2 video's.Bij de uitreiking van de Oscars 2020 won zanger Elton John, 72, ook een beeldje, namelijk voor Beste Lied voor het nummer: 'I’m gonna love me again' uit de film 'Rocketman', die vertelt over zijn leven. Het was John's tweede Oscar ooit. In 1994 won hij een Oscar voor Beste Filmsong voor Can You Feel The Love Tonight uit The Lion King. Hij won deze prijs toen samen met tekstschrijver Tim Rice.

Het was dit keer bovendien de eerste maal dat de zanger een prijs won samen met zijn vaste muzikale partner en tekstschrijver Bernie Taupin (foto). In zijn speech samen met Taupin, dankte John zijn echtgenoot David Furnish en sprak hij tot zijn twee zoontjes de woorden: “To my beautiful boys who are watching this in Sydney, how much do I love you? Daddy loves you.”

Daarnaast had John ook nog na vijftien jaar opnieuw een ontmoeting met een van zijn beste vrienden, namelijk rapper Eminem, die zelf op sociale media een foto van zichzelf en John plaatste met de woorden: Uncle Elton and me, congratulating the legendery singer-songwriter on his second ever Oscar. Eminem zelf bracht tijdens de Oscar show zijn Award winnende song: 'Lose Yourself'.

Eminem en Elton zijn volgens velen de meest onwaarschijnlijke vrienden in de showbusiness, omdat ze nauw zijn gebleven sinds ze samen werkten om "Stan" te spelen op de Grammy's van 2001. En toen Elton en zijn partner David Furnish in 2005 een civiel partnerschap aangingen, was Eminem een van hen die hen feliciteerde met een ongewoon geschenk, namelijk twee met diamanten ingelegde cockrings op een fluwelen kussen. Eminem is na vele jaren John nog steeds erg dankbaar voor het feit dat die hem afhielp van zijn verslaving aan pijnmedicatie in 2009. John hielp in het verleden al verschillende beroemdheden van hun verslavingen af, gaande van alcohol, medicatie tot drugs.LEES OOK
ELTON JOHN EN ACTEUR TARON EGERTON WONNEN EEN GLOBE AWARD - 2020
IK ELTON JOHN MOMOIRES VAN EEN WERELDSTER + TAL VAN BOEK FRAGMENTEN - 2019

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Februari 2020.

Dit bericht is gepost op 11 February, 2020 en 3788 keer gelezen.Reageer op dit bericht: