Vlaamse televisie reclame met lesbisch koppeltje gaat viraal + videoAl enkele dagen is er op de Vlaamse televisie een reclamespotje te zien van koffiemerk Douwe Egberts met daarin een lesbisch koppeltje. Maar wie dacht dat de reclame ongemerkt voorbij zou gaan hield geen rekening met het internet. Want de reclame is ondertussen zo populair dat hij viraal is gegaan op sociale media.

In het filmpje is te zien hoe de dochter thuis komt met haar nieuw lief gehuld in een hoodie met kap zodat je niet kan zien wie het is. Wanneer ze haar vader hoort thuis komen vlucht het koppeltje naar de dochter haar slaapkamer. De vader kan nog net een glimp opvangen van het koppeltje terwijl ze de trap oplopen. Vader stuurt haar vervolgens een sms-bericht waarin hij vraagt om samen met haar lief een kop koffie te drinken. Wanneer het koppeltje naar beneden komt, doet het liefje van de dochter haar hoodie kap af. De vader is enigzins verrast wanneer hij ziet dat het lief van zijn dochter een meisje is. Maar hij reageert erg positief. De video eindigt met de woorden: "We hebben allemaal iets om te delen bij een kopje Douwe Egberts koffie"

De reclame wordt ondertussen volop gedeeld op Facebook en Twitter. De reacties zijn overwegend positief. Voor wie de reclame nog niet op de Vlaamse televisie, of op sociale media zag verschijnen, en voor alle anderen die er niet genoeg van kunnen krijgen, bekijk hieronder het filmpje:Facebook en gaynews.

Dit bericht is gepost op 20 January, 2020 en 3638 keer gelezen.