Menselijke Ken pop komt uit de transgender kast.De Braziliaans-Britse televisiepersoonlijkheid Rodrigo (Roddy) Alves, 36, beroemd vanwege het uitgeven van ruim een half miljoen pond aan plastische chirurgie om op een Ken-pop te lijken (foto links) kwam zopas uit de transgender kast.

In 2018 deed Alves mee aan Celebrity Big Brother UK, en in maart 2019 bracht ze een nummer uit met de Italiaanse plastisch chirurg Giacomo Urtis genaamd "Plastic World".

Zondag schokte Alves vriend en vijand met zijn coming out als transgender vrouw (foto rechts) tijdens een interview met The Mirror. "De laatste paar jaar sta ik bekend als de menselijke Ken-pop, maar eigenlijk heb ik me altijd als Barbie gevoeld. Het voelt geweldig om eindelijk de wereld te vertellen dat ik een meisje ben ... Ik voel me eindelijk de echte ik. Glamoureus, mooi en vrouwelijk. Jarenlang heb ik geprobeerd mijn leven als man te leven. Ik had een nep sixpack ik had nepspieren in mijn armen maar ik loog tegen mezelf. Ik ben een vrouw en heb altijd een vrouwelijk brein gehad."

Niet alle transgenders kiezen voor een operatie, of hebben verschillende hoeveelheden chirurgische ingrepen, maar na al meer dan 70 cosmetische procedures te hebben gehad, is het geen verrassing dat chirurgie een onderdeel van Alves transitie zal zijn. Alves zei dat ze van plan is om zowel een operatie aan de boven- als de onderkant, een feminisatie-operatie aan het gezicht te ondergaan en dat ze ook haar adamsappel zal laten verwijderd. Ze bekende ook dat het sixpack dat ze eerder had al heeft laten verwijderen.

Alves zei dat er veel moed voor nodig was om naar buiten te komen en zei dat ze al drie maanden lang als een vrouw achter gesloten deuren had geleefd. Ik ben er dol op en alles wat ermee gepaard gaat. Maar omdat ik eerder al meermaals ben beledigd, een freak ben genoemd ben ik best zenuwachtig over hoe mensen zullen reageren. Een paar jaar geleden had ik dit nooit kunnen doen, maar het voelt nu gemakkelijker. Mensen zijn zich meer bewust van wat transgender betekent. Ik hoop alleen dat mensen me als vrouw kunnen accepteren en me niet veroordelen of belachelijk maken."
LEES OOK
AMERIKAANS TOP MODEL UIT DE TRANSGENDER KAST
EERSTE DUITSE PARLEMENTARIA UIT DE TRANSGENDER KAST - 2019
VLAAMS ZANGER UIT DE TRANSGENDER KAST - 2019

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 2020.

Dit bericht is gepost op 06 January, 2020 en 4039 keer gelezen.Reageer op dit bericht: