Lesbisch showbizz koppel uit elkaar.Actrice Sara Gilbert, 44, en muzikante Linda Perry, 54, gaan na een relatie van acht jaar en een huwelijk van vijf jaar scheiden. Reden; 'onverzoenlijke verschillen'.

Het koppel zou al sinds augustus uit elkaar zijn. Sara wil dat er geen partneralimentatie toegewezen wordt, niet aan zichzelf, maar ook niet aan Linda. Het koppel voedde samen drie kinderen op.

Actrice Sara Gilbert kwam in 2010 uit de lesbische kast. Ze werd destijds bekend voor haar rol als Darlene in de Amerikaanse komedieserie Roseanne, en later door onder andere rollen in de Big Bang Theory en Will & Grace, daarnaast werd ze ook bekend als presentatrice van de talkshow The Talk. Eerder had ze een relatie met Tv-producer Ali Adler met wie ze twee kinderen kreeg, Levi Hank (2004) met als biologische moeder Alder en Sawyer Jane met als biologische moeder Gilbert (2007). In 2011 gingen Sara en Ali uit elkaar. Het derde zoontje kwam in de relatie met Perry en werd geboren in 2015.

Muzikante en zangeres Linda Perry is van Portugese en Braziliaanse afkomst, en is vooral bekend als zangeres van de voormalige band 4 Non Blondes uit de jaren 90. Eerder had ze een relatie met actrice Clementine Ford. Sinds 1995 zingt ze solo en bracht daarbij tien albums uit. Tegenwoordig is ze singer-songwriter, muzikant en platenproducente. Ze schreef eerder al nummers voor onder andere Gwen Stefani, Adele, Alicia Keys en James Blunt. In 2015 maakte ze samen met Sara Gilbert en de drie kinderen een kinderalbum genaamd Deer Sounds, waarvan het eerste liedje Wake Up heet en een videoclip heeft met boerderij dieren en handpoppen. In 2015 beviel Perry van zoontje Rhodes Emilio dat ze samen met Linda en diens twee kinderen groot bracht.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 29 December, 2019 en 2740 keer gelezen.Reageer op dit bericht: