Amerikaans acteur en vriend verloofd.De Amerikaanse acteur zanger en schrijver Anthony Rapp, 48, heeft zopas zijn verloving aangekondigd op Instagram. De acteur die vooral bekend is van zijn rol in Star Trek Discovery vroeg zijn vriend Ken Ithiphol waarmee hij sinds 2016 samen is ten huwelijk. "En ik kreeg een ja, ik ben zo blij, ook dat ik dit nieuws met jullie kan delen."

Rapp werd als kind al bekend op Broadway. In 1981 kreeg hij een rol in The Little Prince and the Aviator; een kortdurende musical, gebaseerd op De kleine prins. Rapp is een bekend gezicht op Broadway. Zijn meest bekende productie is een rol in Jonathan Larsons RENT. In 2012 kwam hij uit de homo kast waardoor hij één van de eerste openlijke homo acteurs op Broadway was.

Rapp was ook al in verschillende Tv-series en films te zien, zoals: Adventures in Babysitting, A Beautiful Mind, Junction, Man of the Century, Road Trip, Six Degrees of Separation enz... In 2005 was hij te zien in de verfilming van Rent die gaat over de aidsepidemie uit de jaren 80 met tal van holebi travestie en transgender personages. Andere Tv-series waarin Rapp te zien was zijn onder andere: The X-Files, Law & Order Special Victims Unit, The Good Fight, 13 Reasons Why, Psych, Kidnapped enz...

In 2017 vertolkte hij de rol van chief engineer Paul Stamets in de serie Star Trek: Discovery. Dit was meteen het eerste openlijke homo personage in de Star Trek-serie. Op 7 februari 2006 bracht hij het boek Without You: A Memoir of Love, Loss, and the Musical Rent uit. Hierin beschrijft hij zijn leven in de periode van Rent. In 2000 bracht hij zijn eerste muziek album Look Around uit. In totaal bracht hij al zes albums uit.

In 2017 kwam Rapp in het nieuws nadat hij Amerikaans acteur Kevin Spacey beschuldigde van seksueel ongepast gedrag. Volgens Rapp gebeurde de feiten ergens rond 1986, hij was toen 14 a 15 jaar oud. Rapp werd door Spacey, die toen zelf 26 was, uitgenodigd voor een feestje. Toen hij daar de enige minderjarige leek ging hij uit verveling televisie kijken in de slaapkamer van de acteur. Volgens Rapp zou toen de gasten vertrokken waren zocht Spacey seksuele toenadering en ging hij bovenop hem liggen, waarna Rapp geschrokken de acteur van hem afduwde en het appartement verliet. Later verklaarde Spacey dat hij zich de feiten niet meer kon herinneren. Spacey kwam trouwens op het moment dat hij voor het eerst beschuldigd werd van seksueel ongewenst gedrag uit de homo kast, in totaal werd hij door bijna 20 mannen beschuldigd van ongepast seksueel gedrag.
LEES OOK
AMERIKAANS NIEUWS ANKER TEN HUWELIJK GEVRAAGD MET HULP VAN HONDJES
BROER VAN BEKENDE LESBIENNE VERLOOFD
BRITS ACTEUR DOOR VRIEND OP VAKANTIE TEN HUWELIJK GEVRAAGD
LESBISCHE MILJARDAIRS ERFGENAME EN BEROEMDE LESBISCHE TRANSGENDER GEHUWD
AMERIKAANS MODE ONTWERPER EN VRIEND GEHUWD

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 14 November, 2019 en 2342 keer gelezen.Reageer op dit bericht: