Delta Air lines toont na kritiek weldra holebi films ongecensureerd.Nadat het onder vuur lag wegens het censureren van twee holebi films, laat luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines weten dat ze binnenkort de films zonder censuur tijdens vluchten zullen vertonen.

Delta Air Lines toont binnenkort ongecensureerde versies van de films Rocketman (homo film) en Booksmart (lesbische film), en dit nadat ze tal van klachten ontvingen toen bleek dat de vliegtuigmaatschappij de films in gecensureerde versie had vertoond. Daarbij werden homo en lesbische kusscènes weg gelaten als ook woorden als vagina en lesbisch.

Delta zegt in een persverklaring dat de films werden bewerkt door een derde partij en dat ze niet vroegen om bewerkingen. "We werken eraan om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt." Hoewel het toch gebruikelijk is dat in-flight films worden bewerkt, zei Delta dat de inhoud van de films ruim binnen hun richtlijnen lag. "Momenteel hebben we ook Gentleman Jack, Imagine Me and You, en Moonlight aan boord en talloze inhoud in het verleden waaruit duidelijk blijkt dat het niet onze gewoonte is om homo en lesbische liefdescènes weg te laten," zei de vervoerder in een verklaring.

Booksmart regisseur Olivia Wilde had haar film toevallig op een Delta-vlucht gezien en zei dat terwijl alle vloeken werden behouden, alle vermeldingen van de woorden "vagina" en "geslachtsdelen" werden uitgewist. "Welke boodschap verzendt men hiermee naar kijkers en vooral naar vrouwen?" Zei ze op Twitter. "Dat hun lichamen obsceen zijn? Dat hun seksualiteit beschamend is?" Delta Air Lines is akkoord met haar en vele andere negatieve reacties, en vertoont binnenkort de films in ongecensureerde vorm.
LEES OOK
VOOR HET EERST HOMO FILM TIJDENS VLUCHTEN VAN LAND WAAR HOMOSEKSUALITEIT STRAFBAAR IS
VIRGIN'S VARGA GIRL OP VLIEGTUIGEN KRIJGT MEDE FIGUREN WAARONDER HOMO FIGUUR

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 05 November, 2019 en 2326 keer gelezen.Reageer op dit bericht: