Zanger Ricky Martin 10 maand na geboorte dochtertje, papa van zoontje.In oktober van dit jaar kon je bij holebi info lezen dat zanger Ricky Martin, 47, en zijn echtgenoot Jwan Yosef, 35, in blijde verwachting waren van een nieuwe spruit, en dinsdag was het dan zo ver. De zanger liet op sociale media weten dat hij en Jwan trotse papa's zijn van een zoontje, en kind nummer vier.

"Onze zoon Renn Martin-Yosef is geboren", schreef Ricky bij een foto waarop het koppel trots de baby aan de wereld toont. De jongen heeft twee broers en een zus: tweeling Valentino en Matteo,11, en Lucia, die tien maanden oud is. Ricky en Jwan maakten vorige maand bekend dat er een vierde kindje op komst was, maar lieten toen in het midden wanneer de baby werd verwacht.

Martin kwam in 2008 in het nieuws nadat hij als alleenstaande papa werd van een tweeling: Matteo en Valentino. De jongens werden geboren via een draagmoeder. De zanger was toen nog niet uit de kast maar er gingen al jaren geruchten. Pas in 2010 besloot hij uit de kast te komen, naar eigen zeggen omdat hij in de toekomst eerlijk wlde zijn tegenover zijn zoontjes. Van 2011 tot 2014 was de zanger samen met de Spanjaard en econoom Carlos Gonzalez.

Sinds 2016 heeft Martin een relatie met Jwan Yosef, een Syrisch-Zweedse schilder van Koerdische en Armeense afkomst, het koppel trouwde in 2018. Tien maanden geleden werden ze papa's van dochtertje Lucia. En nu zijn ze papa's van zoontje Renn. De vier kinderen zijn geboren via een draagmoeder of het steeds dezelfde was en is, is onbekend.

LEES OOK
RICKY MARTIN EN ECHTGENOOT TROTSE PAPA'S VAN DOCHTERTJE - Januari 2019

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 31 October, 2019 en 2929 keer gelezen.Reageer op dit bericht: