Gordon had het na 3 maanden clean zijn even moeilijk, maar met steun van fans er weer bovenop.De Nederlandse presentator, columnist, schrijver, ondernemer en ex-zanger Gordon voelde zich vrijdag niet goed. Na drie maanden clean van drugs en nuchter van alcohol, had hij naar eigen zeggen enkele pittige dagen achter de rug. Maar met dank aan fans en vrienden uit de showbizz gaat het opnieuw de goede kant uit.

Vrijdag voelde Gordon zich niet goed. Afkicken van drugs en alcohol gaat niet in je koude kleren zitten en even voelde hij zich niet lekker. Daarom schreef hij op zijn Instagram pagina, dat hij de afgelopen weken ziek was geweest en het sinds twee dagen 'kut' ging. "Alleen maar posten hoe geweldig het gaat, daar word ik misselijk van", schreef Gordon vrijdag, die veel is gaan sporten nu hij is afgekickt. "Ik moet weer in mijn training komen, maar ik heb al drie dagen een soort van antigevoel."

En dat had zijn weerslag op zijn gemoed. Verder liet hij ook eerlijk weten dat hij het moeilijk heeft met nuchter blijven. "Gisteren ook voor het eerst in al die maanden weer zin in drank. Maar hij beloofde plechtig dat hij er af blijft en dat hij niet zal terug vallen. Wel voelde hij dat hij steun nodig heeft. "Ik blijf sterk en kom uit deze dip! Dit hoort erbij! Pep me op," schreef hij op Instagram.

Veel collega’s, onder wie ‘Belgium’s Got Talent’-jurylid Dan Karaty, staken hem een hart onder de riem. "Zet ’m op ouwe tijger, je kunt het", schreef zanger Xander de Buisonjé. Verder waren er nog veel steunende reacties van fans en andere vrienden uit de showbizz.

Daardoor ging het zaterdag al weer wat beter met Gordon. In een nieuw bericht liet hij weten dat hij het al beter stelt, en dat hij heel veel had aan alle positieve steunende oppeppende berichten van fans en anderen. Hij dankte iedereen voor hun steun. "Ik ga gewoon doorzetten, hoe moeilijk ook, we hebben toch allemaal eens een zwak moment, en ja dan is het zaak om juist dan je kracht te gebruiken toch?. We're back on track, eindigde Gordon op sociale media.
LEES OOK
GORDON HOOPT OP GROEN LICHT VAN KNO ARTS VOOR HERSTART ZANGCARIERE
GORDON UIT AFKICK KLINIEK, MOEILIJKSTE TIJD VOLGT NU

Bron: holebi info en hln.be

Dit bericht is gepost op 06 October, 2019 en 2491 keer gelezen.Reageer op dit bericht: