Disney plant coming out van prinses uit populaire animatiefilm.Hoewel de tweede film uit de reeks pas volgende maand uitkomt, blijkt nu al dat in de derde film van Frozen het hoofdpersonage uit de kast zal komen.

Elsa, het hoofdpersonage zal in Frozen 3 uit de lesbische kast komen. Volgens een goed ingelichte bron, de website We Got This Covered, broedt Disney op een nieuwe verhaallijn waarin Elsa een vriendin krijgt. Daarmee zouden tal van fans hun zin krijgen want al sinds Frozen 1 in 2013 uit kwam ijveren fans voor een lesbische verhaallijn met een vriendinnetje voor Elsa.

Verder blijkt dat Disney eigenlijk Elsa in de tweede film al een romance zou beleven met een meisje. Maar, er werd besloten dat het daarvoor toch nog iets te vroeg is, en dat men vreest dat de film in bepaalde landen dan zou geboycot worden. Dus is het wachten tot Frozen 3 en kunnen de fans zich eerst vermaken met Frozen 2 die in november uit komt. Indien er tussen de tweede en derde film ook zes jaar zitten (zoals tussen 1 en 2) zal Frozen 3 pas in 2025 uitkomen, al is dat natuurlijk speculatie gezien niemand weet wanneer de derde film uit zal komen.

Frozen is een Amerikaanse animatiefilm uit 2013 geproduceerd door Walt Disney Animation Studios. Het is de 53ste animatiefilm van Disney. Het verhaal is losjes gebaseerd op het sprookje 'De sneeuwkoningin' van de Deense schrijver Hans Christian Andersen.
LEES OOK
DISNEY CHANNEL PERSONAGE SCHREEF GESCHIEDENIS MET DE WOORDEN: IK BEN HOMO - - 2019
VOOR HET EERST HOMO KUS IN DISNEY ANIMATIE SERIE + VIDEO - - 2017
ANIMATIE FILM TOONT HOMO LIEFDE IN VIER MINUTEN + VIDEO - - 2017

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 04 October, 2019 en 2691 keer gelezen.Reageer op dit bericht: