Ricky Martin en echtgenoot verwachten vierde kindje.De Puerto Ricaanse zanger Ricky Martin, 47, en zijn echtgenoot Jwan Yosef, 35, laten weten dat er een vierde kindje op komst is. Martin kondigde het nieuws zelf aan tijdens het Human Rights Campaign-gala zaterdagavond.

De zanger nam op het gala een award in ontvangst voor zijn goede werk voor de holebi & transgender+ gemeenschap. In een korte speech zei hij op een bepaald moment: "Even tussen haakjes, ik moet zeggen dat Jwan en ik in blijde verwachting zijn. Ja, er komt een vierde kindje", zei hij terwijl het publike uitbundig juichte. "Ik hou van grote families".

Martin kwam in 2008 in het nieuws nadat hij als alleenstaande papa werd van een tweeling: Matteo en Valentino. De jongens werden geboren via een draagmoeder. De zanger was toen nog niet uit de kast maar er gingen al jaren geruchten. Pas in 2010 besloot hij uit de kast te komen, naar eigen zeggen omdat hij in de toekomst eerlijk wlde zijn tegenover zijn zoontjes. Van 2011 tot 2014 was de zanger samen met de Spanjaard en econoom Carlos Gonzalez.

Sinds 2016 heeft Martin een relatie met Jwan Yosef, een Syrisch-Zweedse schilder van Koerdische en Armeense afkomst. Begin 2018 liet de zanger weten dat hij en Jwan in het huwelijksbootje waren gestapt. Eind december 2018 werden de heren de trotse papa's van dochtertje Lucia. Ook dit kleintje werd geboren via een draagmoeder, mogelijk dezelfde als van tweeling Matteo en Valentino, die er samen met hun baby zusje binnenkort dus nog een broertje of zusje bij krijgen.

LEES OOK
RICKY MARTIN EN ECHTGENOOT TROTSE PAPA'S VAN DOCHTERTJE - Januari 2019
PRESENTATOR ANDY COHEN TROTSE ALLEENSTAANDE PAPA VAN ZOONTJE
EX PROF VOETBALLER EN ECHTGENOOT PAPA'S VAN TWEEDE KINDJE

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 01 October, 2019 en 3282 keer gelezen.Reageer op dit bericht: