Nieuw (Amerikaans) showbizz koppel.Het nieuwste showbizz koppel is een feit. De Amerikaanse film- en televisieacteur Tuc Watkins, 53, en Amerikaanse acteur, stemacteur en zanger Andrew Rannells, 41, zijn een koppel. De mannen maakte het nieuws zelf bekend op hun Instagram pagina.

Watkins en Rannells zijn momenteel te zien als koppel in de Broadway revival van 'Boys in the Band', wat in 2019 een Tony Award won voor beste revivial of a Play, en later zal worden verfilmd voor Netflix door Ryan Murphy. De heren maakte het nieuws over hun relatie zelf bekend op Instagram met een reeks foto's van henzelf.

Tuc Watkins is bekend om zijn rollen in: Desperate Housewives, General Hospital, The Mummy, Melrose Place, Six Feet Under, NYPD Blue, Baywatch en The Free House. Hij won in 1996 een Soap Opera Digest Award voor Outstanding Male Scene Stealer (One Life to Live, waarmee hij zijn Tv dubuut maakte). Hij kwam in 2013 uit de homo kast en onthulde daarbij dat hij sinds 2012 papa is van tweeling zoontjes Catchen en Curtis, geboren uit draagmoeder Melissa.

Andrew Rannells is bekend om zijn rollen in: The New Normal, Glee, Will & Grace, Sex and the City 2, en theaterstukken als: The Book of Mormon, Hairspray en Hedwig and the Angry Inch. Hij won in 2012 een Grammy Award voor Best Musical Theater Album (The Book of Mormon) En in 2017 won hij een Tony Award voor Favorite Featured Actor in a Musical (Falsettos). Rannells is al sinds het begin van zijn cariere openlijk homo en kwam naar eigen zeggen op zijn 18de uit de kast tegenover zijn ouders.

LEES OOK (andere showbizz relaties)
PROF WORSTELAARS LESBISCH KOPPEL KONDIGDE VERLOVING AAN
VOETBALSTER EN VRIENDIN VERLOOFD
VLAAMS ZANGER EN VRIEND GEHUWD
AMERIKAANS ACTEUR DOOR VRIEND OP VAKANTIE TEN HUWELIJK GEVRAAGD
VLAAMS JOURNALIST EN VRIEND VERLOOFD
LESBISCHE MILJARDAIRS ERFGENAME EN BEROEMDE LESBISCHE TRANS GEHUWD
BOKSER VROEG ZIJN VRIEND TEN HUWELIJK IN DE BOKSRING
AMERIKAANSE WK WINNENDE VOETBALSTERS KONDIGDEN VERLOVING AAN
AUSTRALISCH OLYMPISCH SPORTER EN VRIEND VERLOOFD
AMERIKAANS MODEONTWERPER EN VRIEND GEHUWD
NEDERLANDSE TOPSCHAATSTER EN VRIENDIN VERLOOFD
AMERIKAANS NIEUWSANKER MET HULP VAN HONDJES TEN HUWELIJK GEVRAAGD
BROER VAN ECHTGENOTE VAN BEROEMDE LESBIENNE VERLOOFD

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 27 September, 2019 en 2549 keer gelezen.Reageer op dit bericht: