The Bachelor USA schreef geschiedenis met eerste lesbische verloving + video.Demi Burnett en Kristiana Haggerty schreven recent geschiedenis toen ze zich verloofden in de finale van seizoen 6 van Bachelor in Paradise. Hun verloving was meteen de eerste verloving tussen een koppel van hetzelfde geslacht in de 17-jarige geschiedenis van de Bachelor (dating en relatie reality-tv-serie), in de Verenigde Staten.

In Bachelor in Paradise, is een spin-off van The Bachelor en The Bachelorette die vorige deelnemers, dit keer in Mexico, samenbrengt voor een tweede kans om liefde te vinden.

Burnett, die zich identificeert als seksueel fluide, werd aanvankelijk aangetrokken door co-ster Derek Peth, maar onthulde vervolgens dat ze verliefd was geworden op een vrouw buiten de show. De producenten van de Bachelor besloten toen om Kristiana in de show te brengen en de romantiek tussen de twee dames bloeide open op het scherm.

In de finale uitzending zei Kristiana: "Demi, Je hebt mijn leven voor altijd veranderd. Ik denk terug aan de eerste keer dat we elkaar kusten en het voelde alsof de hele wereld was gestopt."

Daarna zei Demi: "Ik weet dat dit alles moeilijk is geweest. En ik heb nooit geweten dat iemand zo geduldig kon zijn. Zoals je zei, ik kwam hier om mezelf te vinden. Maar ik vond mezelf in jou. Ik ben zo verliefd op je, en ik dacht niet eens dat het mogelijk was om zo over iemand te denken." Na die woorden ging Demi plots op één knie zitten en vroeg ze haar geliefde ten huwelijk die meteen instemde. Daarmee werden ze het eerste koppel van hetzelfde geslacht dat zich verloofde in de 44 seizoenen van de Bachelor-franchise.

Na de show vertelde Burnett aan The Hollywood Reporter dat ze hoopt dat hun reis in de show uiteindelijk relaties van hetzelfde geslacht zal normaliseren. "Ik weet dat het heel belangrijk is dat het de eerste verloving van hetzelfde geslacht in de show op de Amerikaanse televisie was. Maar we hadden eerder niet gedacht dat het zo'n grote betekenis zou hebben en dat een zou bijdragen aan meer aanvaarding van lesbische en homo huwelijken. Maar uiteindelijk draaide het allemaal om liefde, en meer hoeft dat toch niet te zijn!." Hier onder kan je het huwelijksaanzoek van het koppel bekijken:holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 20 September, 2019 en 2923 keer gelezen.Reageer op dit bericht: