Reden van echtscheiding: ongeldige instemming door vergissing, we blijken allebei gay.Een echtscheiding is nooit prettig. Maar af en toe gaat het als vanzelf en kunnen de partners vrienden blijven omdat ze beide 'anders' blijken te zijn. Dat overkwam een Schots koppel die tijdens hun huwelijk ontdekte dat ze beide behoren tot de holebi gemeenschap.

Jo en Scott Turner-Smith trouwde een jaar geleden. Maar vragen nu een echtscheiding aan omdat hij homo blijkt te zijn en zij lesbisch. Zodoende kan het koppel als beste vrienden uit elkaar gaan.

Scott, gemeenteraadslid en Jo een tandarts leken erg gelukkig op hun trouwfoto's. Maar langzaam aan begon toch al kort na hun huwelijk te blijken dat er iets niet klopte. Zowel hij als zij hadden dat gevoel. Jo kwam opnieuw een oude liefde tegen, een vrouw waar ze ooit verliefd op was geweest, het was toen niets geworden omdat beiden een relatie met een man hadden. Maar twee jaar later stuurde Jo een berichtje naar Wendy en sindsdien zijn de twee een koppel. En ja, Jo blijkt dus lesbisch te zijn. En alsof het zo bedoeld was, kwam afgelopen zomer Scott uit de homo kast.

Jo en Scott lieten weten dat ze veel pret hadden toen ze hun verzoek tot echtscheiding gingen indienen. 'Ongeldige instemming door een vergissing, blijkt dat we allebei gay zijn, véél plezier ermee meneer de rechter.' Scott en Jo verheugen zich naar eigen zeggen op het moment dat Scott een vriend heeft zodat ze op dubbel date kunnen gaan.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 17 September, 2019 en 2320 keer gelezen.Reageer op dit bericht: