Gordon hoopt op groen licht van NKO-arts voor herstart zangcarrière.Nederlandse presentator, columnist, schrijver, ondernemer en ex-zanger Gordon (Heuckeroth) 51, denkt er aan om opnieuw te gaan zingen. Dat schrijft hij op zijn Instagram pagina.

Gordon verblijft momenteel in New York om bij de beste NKO-arts ter wereld zijn stembanden na te laten kijken. “Mijn grootste talent was altijd mijn stem.” In 2015 kondigde Gordon aan dat hij na een carrière van 25 jaar stopte met zingen. Na twee jubileumconcerten gebeurde dat ook inderdaad. Ondertussen is hij afgekickt van drank en drugs en ziet hij een nieuwe zangcarrière weer zitten. “Ik laat mijn stembanden nakijken en wellicht behandelen om te kijken of ik mijn zangcarrière weer kan oppakken”, schreef hij op Instagram.

“Mijn grootste talent was altijd mijn stem”, legt Gordon uit. “Door verkeerde medicijnen die bijwerkingen gaven zoals heesheid en stemverlies maar ook door een ernstig ongeval waarbij ik een gehoorbeschadiging opliep en heel eerlijk ook door overmatig drank- en drugsmisbruik was mijn stem niet meer als ie ooit was. Noodgedwongen heb ik afscheid moeten nemen van wat ik het liefste deed en dat was zingen.”

Zangeres Trijntje Oosterhuis sprak hem de moed in om zijn liefde voor de muziek terug te winnen. Hij wilde eigenlijk niet meer zingen, vanwege de vele grappen die over zijn stem werden gemaakt. “Waaronder collega’s die zelf met een playbackband het land ingaan en mijn talent in twijfel trokken. Maar ik begon ooit op m’n 14e volledig onverwacht en bouwde een carrière op die mij de roem en rijkdom brachten waar ik van droomde. Ik ben nu sterk genoeg om al die negatieve commentaren te weerstaan en op zoek te gaan naar dat wat ik het beste kan en dat is zingen.”

Indien de arts oordeelt dat zijn stem niet is beschadigd, dan gaat Gordon opnieuw zingen. “En dan sterker dan ooit! Ik schreef in de afkickkliniek zeven mooie en steengoede liedjes waarvan er eentje ‘De heling’ heet en zo noem ik dan mijn eventuele comebackalbum volgend jaar.” De fans hopen alvast op een snelle terug keer van de zanger.
LEES OOK
GORDON UIT AFKICKKLINIEK, MOEILIJKSTE TIJD BEGINT NU

Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 06 September, 2019 en 2345 keer gelezen.Reageer op dit bericht: