Steun voor Trump van Republikeinse holebi & trans groep zorgt voor opschudding en onbegrip.De Log Cabin Republikeinen, het grootste collectief van de holebi en transgender conservatieven in het land, steunen officieel de herverkiezing van president Donald Trump. Een actie die voor veel opschudding zorgt in de holebi & transgender gemeenschappen en sympathisanten in de VS.

De republikeinse holebi's en transgenders waren in 2016 nog tegen Trump als presidentskandidaat, maar zijn nu, tot verbazing van velen van gedachten veranderd. Log Cabin Republikeins voorzitter Robert Kabel en vice-voorzitster Jill Homan lieten enkele dagen geleden weten dat hun groep Trump officieel steunt bij zijn herverkiezing.

Waarom de Republikeinse holebi's & transgenders Trump steunen en waarom dit absurd is.
(Redenen aangebracht door Robert Kabel en Jill Homan. En ontkrachtingen door Amerikaanse holebi's & transgenders).

- Hij kwam zijn belofte na om zich ook in te zetten voor holebi's & transgenders.
Onzin want nooit eerder voerde er een Amerikaans president zoveel anti holebi & transgender wetten in (meer dan 100).

- Vanwege zijn inzet in de strijd tegen hiv en aids.
Onzin vanwege het invoeren van maatregelen en wetten die transgenders uitsluit van alle gezondheidszorg, én een wet die artsen toestemming geeft holebi's gezondheidszorg te weigeren op basis van religieuze bezwaren. De enige reden waarom het aantal hiv besmette personen licht is gedaald is het gevolg van campagnes van homo groepen die de doelgroep aanzet om veilig te vrijen.

- Omdat de Trump administratie een plan uitwerkte om wereldwijd homoseksualiteit uit de strafwetten te halen.
Onzin: geen enkel politicus kan er voor zorgen dat meer dan 70 landen ter wereld homoseksualiteit uit de strafwet gaan halen, wanneer landen dat al zouden doen is dat hun eigen verdienste en niet die van Trump.

- Omdat hij een openlijke homo ambassadeur aanstelde in Duitsland.
Is dat alles? voormalig president Obama stelde meer dan 10 openlijke holebi's aan als Amerikaanse ambassadeurs wereldwijd, én Trump ontsloeg ze allemaal.

Robert Kabel en Jill Homan stellen verder dat ook niet holebi & trans gerelateerde maatregelen toch goed zijn voor holebi's en transgenders, zoals belastingverlagingen, bepaalde handelsovereenkomsten, harde lijnen buitenlands beleid, en zijn aanpak van migranten en illegalen. In welk opzicht dit ten goede komt aan holebi's en transgenders is onduidelijk. Er is slechts één wet waar de Republikeinse holebi en trans groep het niet mee eens is, en dat is het verbod op transgenders in het leger.

Tot slot blijkt dat niet alle Log Cabin Republikeinen het eens zijn met de verklaringen van hun leiders Kabel en Homan, al zou de meerderheid dat wel zijn. Het zal daarnaast niemand verbazen dat Democratische holebi's en transgenders totaal niet begrijpen wat de Republikeinse holebi's en transgenders bezield. Ook vele anderen begrijpen er niets van en lieten al weten zowel verbaasd als geshockeerd te zijn. Pittig detail: Trump zelf heeft nog steeds niet gereageerd op de steun van de Republikeinse holebi's en transgenders.

Extra info
De Log Cabin Republicans is een organisatie die binnen de Republikeinse partij werkt om te pleiten voor gelijke rechten voor holebi's en transgenders in de Verenigde Staten, en bestaat uit Republikeinse holebi's & transgenders. Het is voor het eerst in hun eigen geschiedenis dat ze zich pro uitspreken over anti holebi & transgender standpunten van een Amerikaans president. Opmerkelijk detail: de groep vroeg meermaals te mogen spreken op bijeenkomsten van de Republikeinen, dit werd tot op heden altijd geweigerd.
LEES OOK
TRUMP ADMINISTRATIE KOMT MET ZOVEELSTE ANTI HOLEBI WET - - Augustus 2019
TRUMP GAF ARTSEN & ZORGVERLENERS TOESTEMMING OM TE DISCRIMINEREN TEGEN HOLEBI'S
TRUMP ADMINISTRATIE NA HEKSENJACHT OP HOLEBI'S NU DERDE ANTI TRANSGENDER WET OP KOMST
101 ANTI HOLEBI & ANTI TRANS WETTEN EN MAATREGELEN INGEVOERD DOOR TRUMP ALDUS RAPPORT
OPNIEUW TOONT ONDERZOEK STIJGING HAATMISDADEN TEGEN HOLEBI & TRANS AAN IN DE VS

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 19 August, 2019 en 2424 keer gelezen.Reageer op dit bericht: