Nederlands presentator en ex-zanger Gordon laat zich opnemen.
De Nederlandse presentator, columnist, schrijver, ondernemer en ex-zanger Gordon (Heuckeroth) 51, laat weten dat hij zich vrijwillig laat opnemen in een afkickkliniek. "Een hevige, maar de enige juiste beslissing."

Met welke verslaving Gordon moet afrekenen laat hij in het midden. Maar in zijn ophefmakende biografie bekende de presentator dat hij geregeld cocaïne gebruikt “om het kut gevoel uit zijn lijf te krijgen.”

“Zoals iedereen er soms achter komt in het leven dat bepaalde dingen niet goed voor iemand zijn, maar er maar mee doorgaan om de ‘pijn’ te verzachten, heb ik er voor gekozen een kliniek te bezoeken”, stelt Gordon in zijn bericht. “Een heftige maar enige juiste beslissing. Ik weet dat ik er sterker uit ga komen en zonder de behoefte die slechte dingen nog te doen. Ik heb nog een lange weg te gaan maar ik zal dit overwinnen en hiermee hopelijk een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen.”

De bekende Nederlander hoopt verder dat zijn privacy gerespecteerd wordt, zodat hij in alle rust en sereniteit kan behandeld worden. Hij komt zelf met zijn verhaal naar buiten omdat “de pers er lucht van heeft gekregen.”

Gordon stopte in 2015 met zijn zang carrière. Sinds die tijd houdt hij zich vooral bezig met presentatie werk, schrijven en ondernemerschap in de vorm van drie koffie- en theesalons, genaamd Blushing gelegen in Blaricum, Amsterdam en Rotterdam. In 2018 kwam een door Marcel Langedijk geschreven geautoriseerde biografie uit: Gordon. Biografie van een entertainer, het boek zorgde voor veel ophef en wist meerdere malen de landelijke media te halen door de verhalen die erin stonden, onder andere over zijn drugsgebruik.
LEES OOK
GORDON VRIJ GESPROKEN IN ZAAK ROND EX VRIENDJE - 2018
BOEK - GORDON BIOGRAFIE VAN EEN ENTERTAINER - 2018

Bron: hln.be en holebi info

Dit bericht is gepost op 26 July, 2019 en 3854 keer gelezen.Reageer op dit bericht: