Prof worstelaars koppel kondigden verloving aan (+ lijstje bekende holebi & trans worstelaars)De Amerikaanse professionele worstelaar Kiera Hogan, 24, heeft zich zopas verloofd met Amerikaans professioneel worstelaar Diamante, 28, wiens echte naam Priscilla Zuniga is.

Hogan kwam een week geleden publieklijk uit de kast. En afgelopen weekend liet ze via sociale media weten dat ze verloofd is met Diamante. De boodschap van Hogan ging als volgt:

"Aan Diamante: Als ik bij je ben, gedraag ik me anders. Op een goede manier. Ik glimlach meer en ik lach meer. Ik hoef niet te doen alsof alles goed is, terwijl het echt niet zo is. Met jou kan ik de nep-glimlach laten vallen en een echte opdoen. Ik voel me niet gekwetst en alleen als ik bij je ben. Je bent gemakkelijk om mee te praten, je luistert naar me, je begrijpt me. Ik hoef me geen zorgen te maken dat ik je terughoud. Ik voel me niet zelfbewust. Ik voel me nooit onzeker of verdrietig, je laat me zien dat het je echt kan schelen. Bij jou is het niet alleen een act. Je brengt mijn beste zelf naar boven en ik waardeer je echt. Met jou ben ik anders. Met jou ben ik blij. Wat ik bij je heb, wil ik met niemand anders."

Een week eerder kwam Hogan uit de lesbische kast, waarbij ze vertelde dat ze het lange tijd moeilijk had om zichzelf te aanvaarden zoals ze is. Maar ondertussen is dat verleden tijd en voelt de sportster zich zelfverzekerder dan ooit, en dat heeft ze vooral te danken aan haar verloofde.

Kiera Hogan
Hogan maakte haar debuut bij het Women of Wrestling (WOW) dat op de televisie werd uitgezonden, in oktober 2018, onder de naam Fire. Momenteel worstelt ze voor Impact Wrestling en Women of Wrestling. Hogan heeft ook gewerkt in Women Superstars Uncensored, waarin ze voormalig Spirit-kampioen is.
Diamante
Haar echte naam is Priscilla Zuniga. Ze is het best bekend om haar tijd met Impact Wrestling onder de ringnaam Diamante. Ze is ook bekend om haar werk op het onafhankelijke circuit onder de ringnaam Angel Rose. Ze worstelde eerder op het onafhankelijke circuit onder de ringnaam Angel Rose, en is voornamelijk werkzaam bij Independent Championship Wrestling in Florida, waar ze viervoudig ICW Women's Champion is en het ICW Hard Knocks Championship en de ICW Championshi won.

OPENLIJKE HOLEBI WORSTELAARS
- Chris Kanyon - Amerikaan - in 2006 als eerste homo uit de kast in het prof worstelen.
- Charlie Morgan - Britt - kwam in 2010 uit de kast.
- Stephany Lee - Amerikaanse - kwam in 2012 uit de lesbische kast.
- Darren Young - Amerikaan - kwam in 2013 uit de homo kast.
- Pat Patterson - Amerikaans voormalig worstel- kampioen kwam in 2014 na 50 jaar uit de kast.
- Mike Pucillo - Amerikaan - kwam in 2015 uit de kast.
- Alex Donovan - Amerikaan - kwam in 2015 uit de kast.
- Mike Parrow - Amerikaan - kwam in 2018 uit de kast.
- Jake Atlas - Mexicaan - kwam in 2018 uit de kast.
- Anthony Bowens - Amerikaan - kwam in 2019 uit de kast.
- Nyla Rose - Amerikaanse transgender vrouw.
- Mack Beggs - Amerikaan transgender man
- Jeroen Tan (Tijgertje) - Nederlander - geen coming out datum bekend.
- Cassandro (Saúl Armendáriz) - Mexicaan - geen coming out datum bekent.
- Sonya Deville - Amerikaanse - lesbisch - geen coming out datum bekent.
- Matt Cage - Amerikaan - geen coming out datum bekent.
- Dave Marshall - Amerikaan - geen coming out datum bekent.
- Paige ( Saraya-Jade Bevis) - Britse - lesbisch - geen coming out datum bekent.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 24 July, 2019 en 3212 keer gelezen.Reageer op dit bericht: