Campagne tegen grote bedrijven met dubbele agenda betreffende holebi's & transgenders.Een nieuw ontdekte sociale media campagne genaamd 'Zero for Zeros' onthult dat verschillende pro holebi en transgender bedrijven geld doneren aan (Amerikaanse) anti holebi en anti transgender politici.

Vorig jaar kon je bij holebi info al lezen dat was betekend geworden dat verschillende grote bedrijven als Facebook, Google, Amazon, Microsoft en vele anderen, die zich overwegend als pro gelijke rechten voor holebi's en transgenders profileren, regelmatig ook anti holebi & transgender politici financieel steunen.

De campagne Zero for Zeros wil dit nu opnieuw onder de aandacht brengen. En noemt eveneens bedrijven als Google, Facebook, Microsoft, Amazon, maar ook Mastercard, American Airlines, T-Mobile, Dell, AT&T, FedEx, General Electric, Pfizer, UBS, UPS, Home Depot en General Electric. Op de website van de campagne staan ook nog tal van namen van anti holebi & trans politici met meer info.

Alle bedrijven die de campagne benoemt zijn opgenomen in de Human Rights Campaign’s Corporate Equality Index, terwijl ze ondertussen ook ruim 5,8 miljoen dollar aan anti holebi & transgender politici hebben gedoneerd, en dit in een periode tussen 2010 en 2018.

De mensen achter de campagne noemen als voorbeeld de Republikeinse senator Ted Cruz, die bekend staat als fel tegenstander van gelijke rechten voor holebi's en transgenders, kreeg tijdens zijn campagne van Google ruim 16.000 dollar, van Microsoft 15.000, en van Amazon 2.000 dollar.

Een dertig tal holebi & transgender activisten stuurden recent een open brief naar CEO's van bedrijven, waarin ze vragen een einde te maken aan hun financiële steun aan anti holebi & transgender politici, terwijl ze benadrukken dat de bedrijven eerder hun 'trots' toonde tijdens de Pride maand (juni) en zich meermaals zichtbaar profileerde op Gay pride parades, en schreven verder dat het niet kan dat een bedrijf dat zichzelf uitroept als holebi & transgender vriendelijk politici steunt die anti holebi & transgender zijn.

Ze roepen de bedrijven op om daar mee te stoppen. "Door een einde te maken aan uw steun voor de ergste leden van het Amerikaans Congres betreffende de gelijkheid van holebi's en trangenders, zult u bevestigen dat het onaanvaardbaar is om elke keer tegen de gelijkheid te zijn."

Tot op heden heeft nog geen enkel bedrijf gereageerd op de beschuldigingen. In het holebi info nieuws bericht van vorig jaar werd als reden voor het hebben van een dubbele agenda gegeven: GELD. Er werd gesteld dat bepaalde politici soms goede dingen doen voor een bedrijf wat vele miljoenen oplevert, en de ene keer zou dat een pro gelijke rechten politicus zijn, en de andere keer een anti gelijke rechten politicus, en zowel de anti als pro politici zouden dan uiteindelijk vroeg of laat als dank financieel gesteund worden, voornamelijk tijdens verkiezingscampagnes. Al zullen er mogelijk nog andere redenen mee spelen waarom bedrijven de enige keer pro de andere keer anti politici en anderen steunen.

In het bericht van vorig jaar kan je nog enkele andere voorbeelden lezen waarbij bedrijven steun leverde aan anti holebi & transgender politici (link onderaan).

Wie info wenst over de campange Zero for Zeros ==> KLIK HIER

LEES OOK
MODEMERKEN DOEN VAKER MEE AAN PRIDE MAAND GOED BEDOELD OF VOOR HET GELD? - 2019
GROTE BEDRIJVEN BLIJKEN ZOWEL PRO ALS ANTI HOLEBI & TRANS POLITICI TE STEUNEN - 2018

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 19 July, 2019 en 2289 keer gelezen.Reageer op dit bericht: