Voetbalster en vriendin verloofd.Australisch voormalig voetbalster en Olympisch kampioene, Sarah Walsh, 36, heeft zopas haar vriendin Toni Knowlson ten huwelijk gevraagd. Het aanzoek gebeurde in Frankrijk waar de twee aanwezig waren om het Australische voetbalteam aan te moedigen.

Walsh had met haar vriendin al eens gepraat over een mogelijk verloving. Ze hadden zelfs ringen bekeken. Met hulp van de juwelier werd Toni wijs gemaakt dat ringen laten maken maanden zou duren. Sarah wist welke ringen haar vriendin mooi vond en liet die zonder dat Toni het wist over brengen naar Frankrijk. Tijdens het huwelijksaanzoek toonde tot Toni's grote verbazing de ringen. Ze zei volmondig 'Ja'.

Het koppel leerden elkaar kennen via een dating App in 2014. Eerder had Sarah een relatie met de beroemde voetbalster Megan Rapinoe. Walsh was van 2004 tot en met 2012 international in het Australisch vrouwenvoetbalelftal, waarvoor ze 75 wedstrijden speelde en 38 doelpunten maakte waarvan enkele tijdens Olympische Spelen.

LEES OOK
AMERIKAANSE PROF WK WINNENDE VOETBALSTERS VERLOOFD
AUSTRALISCH OLYMPISCH SPORTER EN VRIEND VERLOOFD
NEDERLANDSE TOP SCHAATSTER EN VRIENDIN VERLOOFD

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 18 July, 2019 en 2212 keer gelezen.Reageer op dit bericht: