Bokser vroeg zijn vriend ten huwelijk in de boksring + video.Een openlijke homo bokser heeft zopas, nadat hij zijn eerste wedstrijd won zijn vriend ten huwelijk gevraagd in de boksring, en dit in aanwezigheid van driehonderd fans vrienden en familie.

Anthony Ash, 32, uit Cardiff, Wales vroeg zijn vriend Yanko in de boksring ten huwelijk. Het koppel is al elf jaar samen. Nadat hij zijn tegenstander knock-out had geslagen greep Anthony de microfoon uit handen van de scheidsrechter waarna hij zijn vriend vroeg de ring in te komen. En toen ging hij op een knie en stelde hij zijn vraag. En Yanko zei natuurlijk 'Ja'.

Na afloop zei Anthony dat hij het aanzoek lange tijd op voorhand had gepland, en dat hij natuurlijk hoopte dit te kunnen doen na het winnen van een wedstrijd. Verder vertelde hij dat toen hij pas verkering had met Yarko die niet wist dat hij bokste omdat hij eerder binnen de homo gemeenschap negatieve reacties had gekregen op het feit dat hij bokste. Sommigen zeiden zelfs dat hij geen homo kon zijn omdat hij bokste. Binnen de bokswereld zelf kreeg hij na zijn coming out wel positieve reacties.

Anthony en Yanko plannen nu een klein huwelijksfeest met vrienden en familie en Anthony traint momenteel voor zijn volgende grote match. Onder het onderstaande lijstje kan je de video bekijken van het aanzoek van Anthony aan zijn vriend in de boksring.

Andere openlijke holebi & transgender boksers(sters)
- Homo boksers: Orlando Cruz (Puerto Rico) - Yusaf Mack (VS) - Patricio Manuel (VS) - Johnny Mac (Canada)
- Lesbische boksters: Nicola Adams (VK) - Ana Laura Esteche (Argentinie) - Yohana Gimenez (Argentinie)
- Christy Martin (VS) - Marlen Esparza (VS) - Gina Guidi (VS)
- Transgender bokster: Parinya Charoenphol (Thailand)holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 19 June, 2019 en 2746 keer gelezen.Reageer op dit bericht: