Ex voetballer en echtgenoot trotse papa's van tweede kindje + foto's.Voormalig Amerikaans prof voetballer Robbie Rogers, 34, en zijn echtgenoot Amerikaanse televisieschrijver, producent en filmregisseur Greg Berlanti, 46, zijn zopas trotse papa's geworden van een tweede kindje.

Rogers en Berlanti verwelkomde maandag 13 mei dochtertje Mia Barbara Rogers-Berlanti (foto). Het koppel plaatste enkele foto's op sociale media en schreven daarbij: "Onze harten en familie is groter geworden. Broer Caleb is erg blij met zijn zusje. En wij (papa's) zijn erg blij met onze nieuwste aanwinst."

Rogers vertelde verder nog dat de tweede naam van zijn kersverse dochtertje, Barbara, komt van zijn moeder, die helaas niet bij de geboorte aanwezig kon zijn, maar verder altijd klaar stond voor haar zoon, en later ook voor haar schoonzoon en kleinzoon. Een kleindochter zal geluk nog groter maken.

Het koppel werd in 2016 papa's van zoontje Caleb Gene Rogers Berlanti. In 2017 trouwde het koppel waarbij Caleb bruidskindje was. Rogers kwam in 2013 uit de kast, hij was toen de tweede enige prof voetballer wereldwijd die uit de kast was. In november 2017 ging Rogers op voetbal pensioen zodat hij meer tijd kan besteden aan zijn gezinnetje.
LEES OOK
PRESENTATOR ANDY COHEN TROTSE ALLEENSTAANDE PAPA VAN ZOONTJE
ZANGER RICKY MARTIN EN VRIEND TROTSE PAPA'S VAN DOCHTERTJE

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 17 May, 2019 en 3567 keer gelezen.Reageer op dit bericht: