Mariniers zoon van homo papa neemt bijzondere tatoeage die papa trots doet huilen.Een Amerikaanse homo papa vertelde recent op een website voor holebi's met kinderen, over hoe hij een tijdje geleden bezorgd was toen zijn zoon vertelde dat hij een tatoeage ging nemen.

Richard uit New Jersey adopteerde in 2005 zijn zoon Jonathan toen die net vijf jaar oud was. Op dat moment had Richard een vaste relatie met een andere man, maar de twee gingen enkele jaren geleden uit elkaar, en Richard is ondertussen verloofd met een andere man. Jonathan heeft nog contact met zijn eerste papa.

Zoon Jonathan is al een tijdje bij de Amerikaanse marine, en een tijdje terug stuurde hij zijn vader een bericht dat hij een tatoeage ging nemen. Vader Richard liet weten daar niet blij mee te zijn. "Het is niet dat ik er iets tegen heb, maar ik vroeg me af gaat hij daar later geen spijt van krijgen? en wat gaat hij er laten op zetten? Misschien iets dom wat hij later niet meer ziet zitten? En wat als hij later gaat solliciteren? Oh, my God, het is de Joodse moeder in mij die zo bezorgd is," lacht Richard.

Enkele dagen later kreeg papa Richard opnieuw een bericht van zijn zoon. Dit keer met de mededeling dat hij een tatoeage had. Enkele seconden later stuurde zoonlief een foto. En daar, vlak onder zijn borst, staat in Romeinse cijfers de datum waarop hij geadopteerd werd." Jonathan plaatse daarna een bericht op zijn sociale media waarin hij schreef: "Zo, ik heb mijn eerste tatoeage. De datum is de dag dat mijn leven veranderde. Het is de dag dat mijn papa's me adopteerden. De geweldigste en mooiste dag van mijn leven, wetende dat ik voor altijd liefdevolle ouders heb die altijd van me zullen houden." Vader Richard kreeg tranen van vreugde in de ogen na het lezen van het bericht, en liet zijn zoon weten erg trots op hem te zijn.

LEES OOK
ITALIAANSE BABY DIE DOOR 20 OUDERS WERD AFGEWEZEN KREEG EINDELIJK LIEFDEVOLLE PAPA - 2019
KINDEREN VAN HOLEBI OUDERS DOEN HET BETER OP SCHOOL - Belgisch Nederlands onderzoek - 2019


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 07 May, 2019 en 3569 keer gelezen.Reageer op dit bericht: