Nederlandse top schaatsster en vriendin schaatsster verloofd.De Nederlandse schaatsster Ireen Wust, 33, kondigde zopas op Instagram aan dat ze verloofd is met haar vriendin schaatsster de 26-jarige Letitia de Jong.

Wust vroeg haar vriendin ten huwelijk op vakantie in Curaçao. Op haar Instagram pagina schreef ze: 'En gelukkig zei ze Ja. Wij gaan trouwen.' Op een bijgevoegde foto (links fototje) is te zien dat Ireen op het strand bij ondergaande zon op één knie ging voor Letitia. De twee zijn sinds 2017 een koppel. Wust en de Jong schaatsen niet in dezelfde ploeg.

Ireen Wust is met vijf gouden, vijf zilveren en één bronzen olympische medaille de succesvolste Nederlandse deelnemer aan Olympische Spelen in de geschiedenis, en is de eerste schaatser die elf olympische medailles heeft gewonnen. Wüst is ook zesvoudig wereldkampioene allround en twaalfvoudig wereldkampioene per afstand. Letitia de Jong is een langebaanschaatsster die gespecialiseerd is op de sprintafstanden. In december 2017 reed ze op het Olympisch Kwalificatie Toernooi naar een elfde plek in het team.

LEES OOK
AMERIKAANS NIEUWS ANKER TEN HUWELIJK GEVRAAGD MET HULP VAN HONDJES
AMERIKAANSE VROUWELIJKE VOETBALSTERS KONDIGDEN VERLOVING AAN
BRITS ACTEUR DOOR VRIEND OP VAKANTIE TEN HUWELIJK GEVRAAGD
BROER VAN ECHTGENOTE BEROEMDE LESBIENNE VERLOOFD
BRITS ACTEUR OP VAKANTIE TEN HUWELIJK GEVRAAGD
AMERIKAANS MODE ONTWERPER EN VRIEND GEHUWD

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 23 April, 2019 en 3981 keer gelezen.Reageer op dit bericht: