Nederlands magazine (ook in Be) nu niet langer enkel voor homo's maar voor holebi's & transgenders.Sinds deze maand is het Nederlandse magazine L'Homo niet langer enkel een tijdschrift voor homo mannen. Het jaarijkse tijdschrift (komt 1x per jaar uit) is er volgens de makers van LINDA magazine nu voor iedereen binnen de gemeenschap, dus L'Homo is vanaf nu een holebi & transgender magazine.

En daarom ziet de cover van de tiende L'Homo er ook anders uit. Dit keer sieren presentatrice Claudia de Breij (lesbisch), acteur Everon Jackson Hooi (homo) en model DJ Valentijn de Hingh (transgender) de cover.

Hoofdredacteur Iebele van der Meulen over de nieuwe L'Homo. “Vanaf dit jaar is L'Homo. niet meer alleen voor homo’s. Het is tijd voor meer zichtbaarheid voor degene die niet tot een zichtbare meerderheid behoren. Dus richten we ons op de hele LHBTI-gemeenschap. We hebben besloten om de naam hetzelfde te houden. L’HOMO. is immers al een bekende merknaam én betekent in het Oud-Grieks en Latijn ‘gelijk’ en ‘mens’. Simpel maar o zo doeltreffend.”

L’HOMO. is het jaarlijkse tijdschrift van de makers van LINDA, dat volgens hen een bijdrage wil leveren aan tolerantie voor de LHBTI-gemeenschap én iedereen die zich niet in één van deze letters kan vinden. (LHBTI = Lesbisch Homo Biseksueel Transgender Intersekse).

In de L'Homo van april onder andere: DJ Sunny Jansen in gesprek met acteur Alex Klaasen * jonge holebi's en transgenders die strijden voor gelijke rechten * mensen die een zelfmoordpoging hebben gedaan vertellen hierover * foto’s van mannen en vrouwen en hun drag alter ego * een artikel over holebi en transgender+ vluchtelingen die terechtkomen in ons land (Nederland) en vaak in een depressie belanden * mooiboys en influencers Robbert Rodenburg en Jeroen Kerkhof (Jaye to the Kaye) vertellen over hun coming-out * Christina Curry in een sexy fotoshoot met haar geliefde Shenta...

L'Homo is ook te koop in ons belgenlandje voornamelijk in de grote supermarkten, en in enkele grotere tijdschriftenwinkels. Ook in sommige bibliotheken kan je een exemplaar vinden. De L'homo website brengt (ook) regelmatig holebi & transgender nieuws => KLIK HIER

Bron: coc.nl én L'homo.

Dit bericht is gepost op 19 April, 2019 en 3710 keer gelezen.Reageer op dit bericht: